Samsung Galaxy A52 van alle kanten te bekijken op foto's

Samsung Galaxy A52 van alle kanten te bekijken op foto's

De Samsung Galaxy A52 is op de gevoelige plaat vastgelegd. De betreffende foto's zijn nu op Twitter verschenen en laten niets meer aan de verbeelding over.

Samsung Galaxy A52

De Samsung Galaxy A52- en A72-telefoons worden binnenkort aangekondigd getuige de stroom aan informatie die de laatste tijd op de redactie binnendruppelt. Het volgende nieuws omtrent de Samsung Galaxy A52 is door @xk_sal7 op Twitter geplaatst. Deze man heeft een hele serie foto's van de onaangekondigde middenklasser met de wereld gedeeld.

Op deze foto's is de achterzijde met de cameramodule van de telefoon erg duidelijk in beeld gebracht. Deze achterzijde is dankzij de matzwarte afwerking vermoedelijk niet erg gevoelig vooor vingerafdrukken. We zien ook de zijkant en de onderkant van de mid-range telefoon, en de inhoud van de verpakking.

Samsung Galaxy A52: camera's en scherm

Op de voorkant van de Galaxy A52 zit vermoedelijk een 6,7-inch AMOLED-scherm met een Full HD+-resolutie (2.400 x 1.080 pixels) en een 90 Hz-verversingsfrequentie. De 5G-variant zou een 120 Hz verversingssnelheid voor het scherm krijgen.

Op de foto's zijn we de cameramodule van de Galaxy A52. Deze module bevat naar verwachting een 64 MP-hoofdcamera, een 12 MP-groothoekcamera, een 8 MP-telefotosensor en een 2 MP-sensor voor macrofotografie. Aan de voorzijde zit een 32 MP-selfiecamera.

We weten ook al dat de Galaxy A52 elke maand een beveiligingsupdate krijgt. Dit in tegenstelling tot vele andere Galaxy A-telefoons die per kwartaal zo'n update krijgen. De behuizing kan daarnaast tegen een spatje water. Wanneer de Galaxy A52 en Galaxy A72 worden gelanceerd, is niet bekend. We verwachten dat dat in ieder geval niet lang meer zal duren. Adviesprijzen liggen vermoedelijk tussen de 350 en de 370 euro.

Samsung Galaxy A52
4500 mAh
6,5 inch - 2400 x 1080 px
128/256 GB
Qualco Snapdragon 720G

Meer info

Samsung Galaxy A52 van alle kanten te bekijken op foto's
Lees meer over:
Samsung Galaxy A52

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties