Samsung Galaxy A52 ontvangt grote maar onbekende update

Samsung Galaxy A52 ontvangt grote maar onbekende update

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy A52 5G ontvangt momenteel een update van maar liefst 1 GB groot. Het is niet precies bekend wat de update precies inhoudt.

Update Samsung Galaxy A52 5G

Androidworld-lezer Willem brengt ons via Twitter op de hoogte van een update die hij binnen heeft gekregen op zijn Galaxy A52. De changelog van de update met firmwareversie A526BXXU1AUF4 laat zoals gewoonlijk veel ruimte over voor eigen inbreng. Samsung heeft het over de gebruikelijke stabiliteitsverbeteringen en verdere prestatieverbeteringen die mogelijk in deze update kunnen zitten. Ook het beveiligingsniveau blijft steken op juni, terwijl andere Galaxy-telefoons de beveiligingsupdate van juli al wel hebben ontvangen.

Update downloaden en installeren

De update verschijnt in de notificatiebalk, maar je kan ook handmatig naar de update zoeken. Dat kan via: Instellingen > Software-update > Downloaden en installeren. Heb jij de beveiligingsupdate al ontvangen op je Galaxy A52? Laat het ons dan weten in de reacties onder dit artikel.

De Galaxy A-reeks van Samsung bevat telefoons die een brede doelgroep aanspreken met onder andere hun camera, AMOLED-scherm, prestaties en en het midrange prijskaartje. De Samsung Galaxy A52 komt dit jaar in twee varianten: de Galaxy A52 en de Galaxy A52 5G. Deze toestellen hebben beide een 6,5 inch AMOLED-scherm en de 5G-versie komt ook met de Snapdragon 750 die het snellere 5G-internet voor de telefoons mogelijk maakt. De Samsung Galaxy A52 en Galaxy A52 5G zijn te koop in de kleuren Awesome Violet, Awesome Blue, Awesome Black en Awesome White voor respectievelijk 349 euro en 429 euro.

Gerelateerde artikelen

Samsung Galaxy A52 ontvangt grote maar onbekende update

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk