Samsung Galaxy A52 5G ontvangt Android 13 in Nederland (A52s ook!)

Samsung Galaxy A52 5G ontvangt Android 13 in Nederland (A52s ook!)

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Samsung is gestart met het uitrollen van de Android 13-update voor de Galaxy A52 5G, vlak nadat de 4G-versie deze update kreeg. Naast de update naar Android 13 omvat de update ook een beveiligingspatch waarin bepaalde lekken worden gedicht.

Update 29/11/2022 10.13 uur: De 5G-versie van de Samsung Galaxy A52 krijgt de Android 13-update nu ook binnen. We hebben dit artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd.

Update 29/11/2022 12.17 uur: De Samsung Galaxy A52s krijgt de Android 13-update nu ook binnen. We hebben dit artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd.

Samsung Galaxy A52-serie 

De Samsung Galaxy A52-serie bestaat uit drie telefoons: de Galaxy A52 4G, de A52 5G en de A52s. Al deze toestellen werden met Android 11 geleverd, maar kregen al eerder een update naar Android 12. In de aankomende weken worden de smartphones geüpdatet naar Android 13. Dit zal overigens niet de laatste Android-upgrade voor de A52-serie zijn. De toestellen krijgen namelijk drie grote Android-upgrades, wat inhoudt dat ze ook nog de beschikking zullen gaan krijgen over Android 14.

De Galaxy A52 4G kreeg de update vorige week en nu zijn de 5G- en S-variant aan de beurt. Deze A52 5G krijgt nu een update binnen met firmwareversie A526BXXU1DVK2. De update voor de A52s bevat firmwareversie A528NKSU1DVK2. De updates bevatten bevat One UI 5.0, de nieuwste softwareschil van Samsung, die gebaseerd is op Android 13. Daarnaast brengt de update ook een beveiligingspatch van november met zich mee waarin diverse beveiligingsproblemen worden opgelost.

Samsung Galaxy A52s 5G
Samsung Galaxy A52s 5G
Samsung Galaxy A52s 5G

Samsung Galaxy A52s 5G

De Samsung Galaxy A52s krijgt hele mooie specificaties van Samsung voor een hele interessante adviesprijs. Deze telefoon draait op de nieuwe Snapdragon 778G-chipset en beschikt over een 6,5 inch FHD+ Super AMOLED-scherm inclusief 120 Hz verversingssnelheid.

€ 398

Winkelen op:

Nieuw in One UI 5.0

Nieuw in One UI 5.0 zijn de verbeterde widgets. Je kan voortaan meerdere widgets op elkaar stapelen zodat ze minder ruimte innemen. je kan daarnaast een video bijsnijden om hem daarna als achtergrond te gebruiken voor het vergrendelscherm. Je zal ook merken dan One UI een nieuw uiterlijk heeft gekregen, met ander andere een betere weergave van meldingen en de notificatie voor oproepen. Via onderstaande links kom je er alles over te weten:

Gerelateerde artikelen

Android 13 downloaden op de Galaxy A52

Samsung rolt de Android 13-update in de komende dagen geleidelijk uit naar meer gebruikers. Zodra de update voor jou beschikbaar is, wordt deze zichtbaar in de meldingen in de notificatiebalk van je Samsungtelefoon. Je kunt ook handmatig controleren of je de update binnen hebt. Dit doe je als volgt: Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren. Wil je weten wanneer jouw Samsung-smartphone de Android 13-update krijgt, neem dan hier een kijkje.

Heb jij een Samsung Galaxy A52 of A52s? En zo ja, laat je het weten als je de update binnen hebt? Dit kan in de comments onder dit artikel, door ons een e-mail te sturen of door een bericht achter te laten in onze Telegram-groep. In deze laatste deel je het nieuws daarbij met andere Android-liefhebbers.

Bedankt, René en Jo VD!

Bedankt, René en Jo VD!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk