Samsung Galaxy A13 ontvangt Android 13 in Nederland

Samsung Galaxy A13 ontvangt Android 13 in Nederland

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Samsung is gestart met het uitrollen van de Android 13-update voor de Galaxy A13. Naast de update naar Android 13 omvat de update ook een beveiligingspatch waarin bepaalde lekken worden gedicht.

Update 27/12/2022 14.00 uur: De Samsung Galaxy A13 krijgt de Android 13-update ook binnen. We hebben dit artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd.

Samsung Galaxy A13 

De Galaxy A13 van Samsung is een budgettelefoon die in maart 2022 is aangekondigd. Het is de opvolger van de populaire Galaxy A12. Allereerst heeft de A13 een moderner uiterlijk gekregen dat met zijn cameraopstelling doet denken aan het ontwerp van de Galaxy S22 Ultra. De telefoon heeft ook een microSD-slot, een vingerafdrukscanner aan de zijkant en een 3,5 mm audiojack.Samsung heeft verder het scherm en de cameraopstelling een grote update gegeven. Het 6,5 inch HD-paneel werd vervangen door een 6,6 inch LCD-scherm met een Full HD-resolutie van 2408 x 1200 pixels. En er is nu een 50 MP hoofdcamera en de telefoon komt met een 5 MP groothoekcamera, een 2 MP macrocamera en een 2 MP dieptecamera. De selfiecamera is een 8 MP exemplaar. De Samsung Galaxy A13 behoort tot de 3 beste budgetsmartphones van 2022.

De Galaxy A13 krijgt nu een update binnen met daarin One UI 5.0, de nieuwste softwareschil van Samsung, die gebaseerd is op Android 13. Daarnaast krijgt de telefoon ook de nieuwste versies van verschillende Samsung-apps zoals de Camera en Galerij-app, nieuwe widgets, nieuwe emoji en kun je voor elke app een andere taal kiezen.

Samsung Galaxy A13 4G
Samsung Galaxy A13 4G
Samsung Galaxy A13 4G

Samsung Galaxy A13 4G

De Galaxy A13 beschikt over een 6,6 inch scherm met een supervloeiende schermweergave. Perfect om te gamen en te scrollen. Dankzij de veelzijdige camera's van de Galaxy A13 weet je zeker dat je altijd foto’s maakt waar je blij van wordt. Daarnaast is het toestel uitgerust met een batterij van 5000mAh en een snellaadvermogen van 15W. Hiermee kun je de hele dag vooruit met dezelfde batterij.

Vanaf € 189,-

Winkelen op:

Nieuw in One UI 5.0

Nieuw in One UI 5.0 zijn de verbeterde widgets. Je kan voortaan meerdere widgets op elkaar stapelen zodat ze minder ruimte innemen. je kan daarnaast een video bijsnijden om hem daarna als achtergrond te gebruiken voor het vergrendelscherm. Je zal ook merken dan One UI een nieuw uiterlijk heeft gekregen, met ander andere een betere weergave van meldingen en de notificatie voor oproepen. Via onderstaande links kom je er alles over te weten:

Gerelateerde artikelen

Android 13 downloaden op de Galaxy A13

Samsung rolt de Android 13-update in de komende dagen geleidelijk uit naar meer gebruikers. Zodra de update voor jou beschikbaar is, wordt deze zichtbaar in de meldingen in de notificatiebalk van je Samsungtelefoon. Je kunt ook handmatig controleren of je de update binnen hebt. Dit doe je als volgt: Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren. Wil je weten wanneer jouw Samsung-smartphone de Android 13-update krijgt, neem dan hier een kijkje.

Heb jij een Samsung Galaxy A13? En zo ja, laat je het weten als je de update binnen hebt? Dit kan in de comments onder dit artikel, door ons een e-mail te sturen of door een bericht achter te laten in onze Telegram-groep. In deze laatste deel je het nieuws daarbij met andere Android-liefhebbers.

Bedankt, MK!

Bedankt, MK!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk