‘Samsung Galaxy A52 kan tegen een spatje water dankzij IP67-certificaat’

‘Samsung Galaxy A52 kan tegen een spatje water dankzij IP67-certificaat’

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Samsung Galaxy A52 wordt zeer vermoedelijk dompeldicht dankzij een IP67-certificatie. Dat blijkt uit een teaser die opgedoken is.

IP67: Dompeldicht

Veel high-end telefoons zijn voorzien van een IP68-certificaat, waarmee ze minimaal een half uur tot 1,5 meter diepte kunnen overleven. Een treetje lager op de ladder staat de IP67. Dit certificaat houdt het volgende in:

  • IP67 certificering: het product is dompeldicht, wat inhoudt dat het, indien ondergedompeld, een half uur beschermd is tot een diepte van 1 meter

Samsung Galaxy A52 in een regenbui

De meesterlekker Evan Blass deelt nu onderstaande afbeelding van de nog aan te kondigen Galaxy A52. De afbeelding laat duidelijk zien dat de telefoon tegen een beetje water kan en dat bevestigt ook dit eerdere gerucht over deze eigenschap. De Galaxy A72 zou ook over deze eigenschap beschikken. Je kan beide dus gebruiken in een regenbui of aan de rand van het zwembad want ze kunnen tegen een paar druppels water.

‘Samsung Galaxy A52 kan tegen een spatje water dankzij IP67-certificaat’

Gerelateerde artikelen

De Galaxy A52 komt vermoedelijk in twee uitvoeringen, een 4G-versie en een 5G-versie. men verwacht verder een plat 6,5 inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2400 x 1080 pixels,een 64 MP hoofdsensor, gevolgd door camera's met 8 MP, 5 MP en 2 MP. De telefoon komt beschikbaar in de kleuren Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet, en Awesome Blue. Meer details en de mogelijke prijzen van de A52 vind je hier.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Samsung? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk