Samsung Galaxy A51 krijgt grote One UI 2.5-update nu in Nederland

Samsung Galaxy A51 krijgt grote One UI 2.5-update nu in Nederland

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De A51 van Samsung krijgt nu in Nederland zijn update naar One UI 2.5. Met de update komen cameraverbeteringen en andere nieuwe functies naar de telefoon. Hij krijgt ook de laatste beveiligingspatch.

Update 06/11 om 10:00 uur: De Samsung Galaxy A51 ontvangt zijn one UI 2.5-update vanaf nu ook in Nederland. We hebben dit artikel aangepast en opnieuw gepubliceerd.

Samsung Galaxy A51 krijgt One UI 2.5


Samsungs Galaxy A51 krijgt een belangrijke software-update. Volgens GalaxyClub is het uitrollen van de update naar versie 2.5 van One UI nu in Nederland gestart. Samsung verbetert de wifi-functie op zijn populair midrange-toestel, want je kan nu indicaties zien van de veranderende kwaliteit. Als iemand van jouw contacten al verbonden is op een netwerk waarop jij probeert in te loggen, krijg je ook de mogelijkheid om toegang te vragen via 'Wachtwoord opvragen'.

Verder kan je op het Always On Display nu bitmoji stickers tonen en het Samsung Keyboard kan je nu helpen om vlotter op YouTube te zoeken. Je kan meteen een zoekopdracht van YouTube invoeren vanuit het toetsenbord.Niet onbelangrijk is ook de SOS-berichtenfunctie. Je kan die in geval van nood activeren en je smartphone gaat dan gedurende 24 uur elke 30 minuten een noodbericht verzenden.

Cameraverbeteringen

Daarnaast zijn er ook verbeteringen voor de camera beschikbaar, al gaat het niet om nieuwe functies. Mogelijk heeft Samsung vooral de beeldverwerking op zijn A51 verbeterd.

De nieuwe update voor de A51 heeft 'A515FXXU4CTJ1' als versienummer en hij komt ook met de beveiligingspatch van oktober. Recent kreeg ook de Galaxy Note 9 alvast de update naar One UI 2.5, en tegelijk test Samsung al de opvolger van zijn huidige softwareschil met One UI versie 3.0. Op Samsung Galaxy A51, Samsungs bestverkochte telefoon ontvangt nog updates tot en met Android 13. Heb jij de nieuwe update al op je A51 gekregen? Breng ons op de hoogte via deze weg.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk