Samsung Galaxy A51 krijgt One UI 2.1-update en beveiligingspatch

Samsung Galaxy A51 krijgt One UI 2.1-update en beveiligingspatch

Samsung Galaxy A51

De Samsung Galaxy A51 heeft in Nederland recent de One UI 2.1-update gekregen, dat is de laatste versie van de One UI-schil van Samsung die met de Samsung Galaxy S20-reeks werd geïntroduceerd. Naast een reeks nieuwe functies komt de update ook met de beveiligingspatch van april. Dat is niet de meest recente, maar de telefoon krijgt later de patch van mei. Deze One UI 2.1-update neemt zo'n 1490 MB in beslag, dat weet GalaxyClub.

In de changelog van de update leren we meer over de nieuwigheden. Samsung lanceert zijn QuickShare en MusicShare-features, maar ook verbeteringen voor de Gallery, want met Clean View en Quick Crop waarmee kan je eenvoudig foto's bewerken en bijsnijden. Verder krijgt het toetsenbord 'undo'- en 'redo'-gebaren en je kan nu met het toetsenbord tekst vertalen. Daarnaast krijgt de telefoon een schermrecorder en een heleboel nieuwe AR Emoji.

Foto van de Samsung Galaxy A51

Beschikbaarheid

Als je de branded versie van de Samsung Galaxy A51 hebt via T-Mobile dan is de update al enkele dagen beschikbaar, maar alle andere toestellen krijgen hem nu. Samsung rolt de Over The Air-update (OTA) geleidelijk uit, dus het is mogelijk dat je hem nog niet in je meldingen hebt zien verschijnen. Je kan dan zelf controleren of hij al beschikbaar is via: 'Instellingen' > 'Software-update' > 'Downloaden en installeren'.

Je leest meer over de Samsung Galaxy A51 in onze uitgebreide review. Recent raakte bekend dat de Samsung Galaxy A51 wereldwijd de bestverkochte telefoon was in het eerste kwartaal van 2020. Heb jij de update al ontvangen op je Samsung Galaxy A51? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Samsung Galaxy A51
4000 mAh
6.5 inch - 2400 bij 1080 px
64 GB
Exynos 9611

Meer info

Samsung Galaxy A51
4000 mAh
6.5 inch - 2400 bij 1080 px
64 GB
Exynos 9611

Meer info

Lees meer over:
Samsung Galaxy A 2020

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties