'Samsung Galaxy A33 verschijnt in 2022: betaalbare 5G-telefoon'

'Samsung Galaxy A33 verschijnt in 2022: betaalbare 5G-telefoon'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung werkt aan een Galaxy A33-telefoon die volgend jaar zal verschijnen. Op dit moment is er nog maar weinig over het toestel bekend, maar we verwachten dat het een betaalbare 5G-smartphone wordt. Er is ook al meer bekend over andere Galaxy A-telefoons in 2022.

Samsung Galaxy A33

Volgend jaar mogen we een opvolger verwachten voor de Galaxy A32. Bij GalaxyClub hebben ze alvast aanwijzingen gevonden over de ontwikkeling van een Samsung Galaxy A33. op dit moment is er nog niets bekend over de specificaties van het toestel, en er zijn ook nog geen renders gelekt.

De Samsung Galaxy A33 is niet de enige telefoon uit de Galaxy A-reeks waarvan we weten dat hij in 2022 zal verschijnen. Eerder kwam er ook informatie over de Galaxy A73, en we weten dat Samsung bij dat toestel sterk op de camera zal focussen. Hij krijgt een 108 MP hoofdcamera.

De Samsung Galaxy A32

De Samsung Galaxy A32

Eén verwachting over de specificaties van de Galaxy A33 kunnen we al wel uitspreken: hij zal standaard met 5G verschijnen. We weten namelijk al dat de aankomende Galaxy A13, het goedkoopste toestel uit de reeks, standaard met een 5G-modem komt. Het lijkt dan ook een logische zet dat alle toestellen uit de Galaxy A-reeks standaard met 5G werken.

Beschikbaarheid

Gerelateerde artikelen

De Samsung Galaxy A33 zal naar verwachting in het voorjaar van 2022 op de markt komen, maar wel na de Galaxy S22-reeks die in januari verschijnt. Een van de vragen waar we mee zitten, is of de Galaxy A-smartphones dit jaar met of zonder een 3,5 mm audiojack worden uitgerust. Deze week stelde het merk de Galaxy M52 voor, dat is de eerste midrange-smartphone van Samsung die zonder zo'n aansluiting komt.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk