De nieuwe Samsung Galaxy A33 koop je straks in deze kleuren

De nieuwe Samsung Galaxy A33 koop je straks in deze kleuren

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung werkt aan de opvolger van de Galaxy A32. Op dit moment is er nog maar weinig over de telefoon bekend, maar er zijn al wel details over de kleuren. Er is ook al meer bekend over de frontcamera van de telefoon.

Samsung Galaxy A33 specificaties

Eerder doken er al wat details op over de specificaties van deze betaalbare Galaxy-telefoon. Zo krijgt de telefoon standaard 5G-ondersteuning, want Samsung zou alle toestellen uit de Galaxy A-reeks hiervan willen voorzien. Verder krijgt de de Galaxy A33 dezelfde selfiecamera als de Galaxy A32 5G en dat is een met 13 megapixel.

Nieuwe details over de Samsung Galaxy A33 zijn vandaag opgedoken. De telefoons zal namelijk in de kleuren zwart, wit, lichtblauw, en oranje verkrijgbaar zijn. Dat zijn dezelfde uitvoeringen als die van de Samsung Galaxy A53. Dat ontdekte GalaxyClub. De eerste drie kleuren zijn vrij standaard voor Galaxy-telefoons, maar oranje is dat niet. Die kleur zagen we voor het laatst bij de Samsung Galaxy A50 en we zijn blij dat Samsung deze variant weer in ere hersteld.

De Samsung Galaxy A32 van vorig jaar

De Samsung Galaxy A32 van vorig jaar

De Samsung Galaxy A33 komt waarschijnlijk in het voorjaar van 2022 op de markt. In die maanden zal de fabrikant ook veel andere telefoons uitbrengen zoals de Galaxy S22-serie. Een van de vragen waar we mee zitten, is of de Galaxy A-smartphones dit jaar met of zonder een 3,5 mm audiojack worden uitgerust. Eerder lanceerde Samsung de Galaxy M52, dat is de eerste midrange-smartphone van Samsung die zonder zo'n aansluiting komt.

Kijk jij uit naar Samsungs Galaxy A-serie van 2022? Ben je van plan om er eentje aan te schaffen? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk