Samsung Galaxy A33 5G: eerste renders tonen ontbreken audiojack

Samsung Galaxy A33 5G: eerste renders tonen ontbreken audiojack

De eerste renders van Samsung Galaxy A33 5G liggen op straat. Het gaat om een voordeligere midrange telefoon die ditmaal standaard met een 5G-modem op de markt komt. Het toestel krijgt een herkenbaar ontwerp, maar dat is buiten de 3,5 mm audiojack gerekend.

Samsung Galaxy A33 5G

Samsung komt volgend jaar met een nieuwe reeks Galaxy A-toestellen. Het zijn middenklassers en budgetoestellen die een heel brede doelgroep aan gebruikers aanspreken. De bekende geruchtenverspreider OnLeaks heeft nu de eerste renders beet van de Galaxy A33 5G, dat is de opvolger van zowel de Galaxy A32 als de A32 5G. Vorig jaar verscheen nog een LTE-model, maar ditmaal kiest Samsung resoluut voor 5G.

Waar het Zuid-Koreaanse merk ook voor kiest, is voor een design dat er bekend uitziet. De achterzijde krijgt een camera-eiland met vier lenzen dat netjes doorloopt in de behuizing. Het scherm heeft wel een wijziging gekregen, want de waterdruppelinkeping maakt plaats voor een U-vormige inkeping. Verder krijgt het paneel ook echt een kwaliteitsupgrade: het 6,5 inch LCD-scherm wordt een 6,4 inch Full HD-AMOLED.

Verder lijken alle fysieke kenmerken van de telefoon overeen te komen met zijn voorganger, op de 3,5 mm audiojack na. Eerder berichten spraken al over het verdwijnen van de audiopoort bij Galaxy A-telefoons en dat was ook al te zien bij renders van de aankomende Galaxy A53 die vorige week zijn verschenen.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Samsung Galaxy A33 5G: eerste renders tonen ontbreken audiojack

Beschikbaarheid

Er ontbreken nog veel details over de aankomende Galaxy A33 5G, zowel op het vlak van de specificaties als het prijskaartje. We verwachten hem in januari van 2022 te zien. Volgens de gelekte informatie zal hij verschijnen in de kleuren: oranje, lichtblauw, zwart en wit. Wat is jouw allereerste indruk bij de telefoon? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Samsung? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Lees meer over:
Samsung Samsung Galaxy A33 5G

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties