Samsung Galaxy A33 5G krijgt ook al Android 13 binnen

Samsung Galaxy A33 5G krijgt ook al Android 13 binnen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung doet een poging om zijn One UI 5-software zo snel mogelijk aan zoveel mogelijk telefoons te leveren. De volgende Galaxy-telefoon die de nieuwe Androidversie krijgt is de A33 5G.

Samsung Galaxy A33 5G krijgt Android 13

De Samsung Galaxy A33 5G werd begin dit jaar aangekondigd als een interessant geprijsde telefoon met 5G. De 369 euro kostende telefoon is nu toe aan zijn nieuwste update en die bevat One UI 5, Samsung softwareschil die gebaseerd is op Android 13.

Gerelateerde artikelen

Nieuw in One UI 5.0

Nieuw in One UI 5.0 zijn de verbeterde widgets. Je kan voortaan meerdere widgets op elkaar stapelen zodat ze minder ruimte innemen. je kan daarnaast een video bijsnijden om hem daarna als achtergrond te gebruiken voor het vergrendelscherm. Je zal ook merken dan One UI een nieuw uiterlijk heeft gekregen, met ander andere een betere weergave van meldingen en de notificatie voor oproepen. Via onderstaande links kom je er alles over te weten:

Android 13 downloaden

De update neemt zo'n 2 GB opslagruimte in beslag en Samsung rolt hem in de komende uren en dagen geleidelijk uit naar meer gebruikers. Als het goed is zie je hem in een melding verschijnen. Je kan ook alvast handmatig naar de update zoeken: Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

De Samsung Galaxy A33 krijgt nu zijn eerste grote Android-update en dat voor vijf jaar lang. Er volgen nu dus nog drie grote Android-upgrades. Wil je weten wanneer jouw Samsung-smartphone de Android 13-update krijgt, neem dan hier een kijkje. Heb jij de update al gekregen? Laat het ons weten in de reacties.

Koop hier de Samsung Galaxy A33
Koop hier de Samsung Galaxy A33
Koop hier de Samsung Galaxy A33

Koop hier de Samsung Galaxy A33

De Samsung Galaxy A33 5G beschikt over een gloednieuwe processor, de kenmerkende Galaxy AI-camera, supersnelle 5G-verbinding en een groot en vloeiend scherm en een accuduur van twee dagen.

€ 369

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk