Samsung Galaxy A32 en Galaxy A52: meer details opgedoken

Samsung Galaxy A32 en Galaxy A52: meer details opgedoken

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Er zijn meer details over de Samsung Galaxy A32 en Galaxy A52 opgedoken. Zo komen we meer te weten over de verschillende uitvoeringen van de midrange-telefoons en de camera's op de achterkant.

Samsung Galaxy A32 en Galaxy A52

De Samsung Galaxy A31 en Galaxy A51 krijgen binnenkort opvolgers in de vorm van, hoe kan het ook anders, de Galaxy A32 en Galaxy A52. Deze nieuwe reeks midrange-toestellen voor 2021 zal wederom goede specificaties voor een aantrekkelijke prijs bieden. Nu zijn er over beide nog niet veel bekend maar vandaag zijn er via GalaxyClub wel al wat details naar buiten gekomen.

Verschillende kleuren

Samsung zal allereerst de verschillende kleuren van de Samsung Galaxy S20 Fan Edition doorvoeren in de A-serie van 2021. De Galaxy A32 en A52 zullen naast zwart en wit ook in de kleuren blauw en oranje beschikbaar komen. Mogelijk komen er nog meer kleurvarianten maar dat is vooralsnog niet bekend.

Samsung Galaxy A32 en Galaxy A52: meer details opgedoken

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Camera's

De Samsung Galaxy A32 komt daarnaast met een 48 MP hoofdcamera, een 2 MP dieptecamera, en daarnaast een 13 MP en een 8 MP-camera. Dat zouden wel een een groothoek- en een macrocamera kunnen zijn. Cameradetails van de Galaxy A52 zijn eerder al gelekt. Net als zijn populaire voorganger krijgt de telefoon een opstelling van vier camerasensors op de achterkant. De 48 MP hoofdcamera ruilt Samsung in voor een betere 64 MP exemplaar. Mogelijk gaat het om de verbeterde 64 MP sensor die het bedrijf recent heeft voorgesteld. Er komt ook een macrocamera mee, die vermoedelijk over een 8 MP-resolutie beschikt.

De Galaxy A32 zal tevens als 5G-telefoon op de markt komen, net als de S20 FE. Dat geldt ook voor de A52, die komt in een 4G-uitvoering (SM-A525F) en een 5G-uitvoering (SM-A526B).

Beschikbaarheid

De Samsung Galaxy A32 en Galaxy A52 zullen eind dit jaar worden gelanceerd, samen met de Galaxy A72. De telefoons zullen dan waarschijnlijk in januari in de winkels liggen.

Samsung Galaxy A32 en Galaxy A52: meer details opgedoken

Samsung Galaxy A51

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk