Samsung Galaxy A32 5G met Android 11 gelekt, dit weten we

Samsung Galaxy A32 5G met Android 11 gelekt, dit weten we

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung komt volgend jaar met een middenklasser, genaamde A32 5G. Het toestel komt meteen met Android 11 op de markt en hij heeft een chipset die 5G ondersteunt.

Samsung Galaxy A32 5G

De A32 5G is een van de nieuwe midrange-toestellen van Samsung die in 2021 onze markt gaan bestormen. Volgens GalaxyClub is de telefoon nu gelekt in de HTML5Test-benchmark en zo leren we meer over een paar kenmerken van de telefoon. Al geeft deze middenklasser nog niet al zijn geheimen prijs.

De A32 5G komt meteen met Android 11 uit de doos, dat leert de benchmarktest ons, maar wat nog onduidelijk is, is de versie van One Ui waar hij op werkt. Hij zou kunnen werken met One UI 3.0 of One UI 3.1, maar naar verwachting is die laatste in eerste instantie voor de nieuwe S-reeks gereserveerd. Op die manier komen de vlaggenschepen met een reeks extra functies die pas later naar de andere Samsung-toestellen komen.

Samsung Galaxy A32 5G met Android 11 gelekt, dit weten we

Groter scherm en 5G

De A32 5G is ook eerder gelekt op renders, en ook via die weg is er informatie doorgesijpeld. De smartphone heeft een iets groter 6,5 inch scherm vergeleken met het 6,4 in scherm van de A41. Daarnaast weten we dat hij een chipset met 5G-modem krijgt en we zien ook nieuwigheden in het design. De gebogen achterkant is dit keer vlak en het camera-eiland maakt plaats voor afzonderlijke lenzen die uit de behuizing steken. De telefoon krijgt een 48 MP camera, een 8 MP groothoekcamera, een 5 MP macrocamera en een 2 MP dieptecamera.

Gerelateerde artikelen

Het is nog niet bekend wanneer we de A32 G mogen verwachten. Wat denk jij alvast van de gelekte info. Wordt dit een middenklasser om naar uit te kijken? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk