Samsung Galaxy A22: eerste renders en specificaties gelekt

Samsung Galaxy A22: eerste renders en specificaties gelekt

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De renders van de Galaxy A22 liggen op straat. Het gaat om een voordelige telefoon uit de Galaxy A-reeks die komt met een 4G- en 5G-model. Beide modellen hebben minuscule verschillen in design en ook onder de motorkap zijn er verschilpunten.

Samsung Galaxy A22

De Samsung Galaxy A32 5G is op dit moment Samsungs voordeligste smartphone die het snelle 5G-internet ondersteunt, maar die titel zou hij weleens snel kunnen verliezen. De Galaxy A22 is namelijk in aantocht en hij komt zowel in een 4G- als een 5G-model.

De geruchtenverspreider Ishan Agarwal deelt op 91Mobiles de eerste renders van beide toestellen, en er zijn enkele verschillen merkbaar. Om te beginnen zien we dat beide toestellen een waterdruppelinkeping hebben, maar de 4G-versie heeft duidelijk de kleinste randen van de twee. Ook het scherm zelf is anders. De Galaxy A22 komt met een 6,4 inch Full HD AMOLED, terwijl de 5G-versie dezelfde grootte heeft, maar hierbij gaat het om een LCD-paneel.

Samsung Galaxy A22: eerste renders en specificaties gelekt

De Samsung Galaxy A22 5G

Verschillen met camera en prestaties

De twee varianten hebben een vingerafdrukscanner aan de zijkant en een vierkant cameraeiland op de achterkant. De Galaxy A22 heeft vier camera's: een 48 MP hoofdcamera, gevolgd door een 5 MP camera en twee 2 MP camera's. Die opstelling is hetzelfde bij de versie met 5G, alleen ontbreekt een 2 MP camera.

Samsung Galaxy A22: eerste renders en specificaties gelekt

De Samsung Galaxy A22 4G

Als we dan naar de prestaties kijken, dan ontdekken we uit de geruchten dat de Galaxy A22 verschijnt met MediaTek Helio G80-processor. Zijn 5G-broer komt dan weer met een MediaTek Dimensity 700 chipset, dat is een processor met een 5G-modem. Er is nog niets bekend over RAM en opslag, maar we weten wel dat beide toestellen een 5.000 mAh accu krijgen en een 15 watt oplader.

Gerelateerde artikelen

Het is op dit moment nog koffiedik kijken wanneer deze toestellen op de markt komen, en ook de prijs is nog niet bekend. We weten wel dat beide telefoons verschijnen in de kleuren: wit, zwart, paars en groen. Wat denk jij van deze voordelige toestellen uit de Galaxy A-reeks? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk