'Samsung Galaxy Fold 2 krijgt vouwbaar, beschermend glas'

'Samsung Galaxy Fold 2 krijgt vouwbaar, beschermend glas'

Samsung Galaxy Fold 2 

Deze maand raakte bekend dat de Samsung Galaxy Fold naar Nederland zal komen, maar de eerste details over de Galaxy Fold 2, een volger van de vouwbare telefoon, zijn alvast bekend. Eerst leerden we dat de Fold 2 minder dan 1000 euro zal kosten en vervolgens kregen we ook de eerste, gelekte foto's van het apparaat te zien. Het nieuwe model doet denken aan de Motorola Razr met zijn clamshell-vorm, vergelijkbaar met een oude klaptelefoon.

Gelekte foto's van de Samsung Galaxy Fold 2

Anders dan bij de Razr en de eerste Galaxy Fold zal de nieuwe telefoon een beschermende, vouwbare glaslaag krijgen, genaamd 'ultra-dun glas'. Dat meldt de geruchtenverspreider Ice Universe op Twitter. De eerste generatie van vouwbare telefoons kreeg een beschermende plasticlaag, waardoor al snel bleek dat de apparaten minder duurzaam zijn dan andere telefoons. Gebruikers van een foldable-smartphone kunnen al schade veroorzaken op het scherm van hun toestel als ze even met de nagel over de plasticlaag glijden.

Zie je geen tweet? Tik dan hier.

Midrange-specificaties

Er is nog maar weinig bekend over dat vouwbare glas. Het is bijvoorbeeld nog niet bekend wie de fabrikant is van dit vouwabare glas. We weten alleen dat Corning, de fabrikant van het krasbestendige Gorilla Glass werkt aan een vergelijkbare techniek. De Galaxy Fold 2 zou begin 2020 onthuld worden. Door de lagere prijs verwachten we dat de telefoon dit keer midrange-specificaties zal krijgen, vergelijkbaar met de Motorola Razr.

[tds=6850]

Samsung Galaxy Z Flip
3300 mAh
6.7 inch - 1080 x 2636 px
256 GB
Qualco SM8150 Snapdragon 855+

Meer info

Samsung Galaxy Z Flip
3300 mAh
6.7 inch - 1080 x 2636 px
256 GB
Qualco SM8150 Snapdragon 855+

Meer info

Lees meer over:
Samsung Galaxy Fold

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties