'Samsung lanceert nieuwe draadloze oplader naast de Note 10'

'Samsung lanceert nieuwe draadloze oplader naast de Note 10'
Samsung zou werken aan een nieuwe draadloze lader die naast de Galaxy Note 10 verkocht zal worden. De nieuwe oplader is alvast langs de Amerikaanse keuringsinstantie FCC gepasseerd en wordt nu getest.

Draadloze oplader Note 10

Samsungs Galaxy Note 10-reeks wordt op 7 augustus gelanceerd op een Galaxy Unpacked-evenement, dat maakte de Zuid-Koreaanse gigant gisteren bekend. We zullen die dag alles leren over de Note 10 en zijn nieuwe, grotere broer de Note 10 Plus. Toch worden de nieuwe telefoons niet alleen gelanceerd, want Samsung werkt ook aan een nieuwe draadloze oplader, dat ontdekte XDA Developers

[readmore articles="200300"]

De oplader is alvast gespot op de website van de regulator FCC. We leren daarbij dat Samsung alvast in een testfase is en wacht op certificatie alvorens het accessoire klaar is om op de markt te verschijnen. Wat voorlopig onduidelijk blijft is het design van de oplader, maar we verwachten dat hij zal gebaseerd zijn op de EP-N5100 die samen met de Note 9 op de markt kwam.

[readmore articles="200475"]

Productfoto

15 watt oplader

Toch is er ook minder goed nieuws, want uit dat testrapport blijkt dat het opnieuw om een 15 watt oplader gaat. Dat wil zeggen dat de oplader waarschijnlijk geen snellere oplaadprestaties met zich meebrengt en dat er op het gebied van draadloos opladen geen verbeteringen zijn doorgevoerd. Gelukkig is er wel beter nieuws voor bedraad opladen, want de Note 10-reeks zou in de doos een nieuwe 25 watt snellader krijgen. Het toestel zal daarmee sneller kunnen opladen dan de S10-reeks die begin dit jaar werd onthuld.

Al zal Samsung geen snelheidsrecords breken, want Xiaomi werkt aan een 100 watt snellader en het Chinese Vivo presenteerde zijn 120 watt snellaadtechnologie. Onlangs verschenen alvast gelekte renders van de Note 10 en vervolgens ook van de Note 10 Plus.

Kijk jij uit naar deze telefoons? Vind je een 15 watt draadloze oplader teleurstellen, of is het voor jouw geen dealbreaker?  Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Lees meer over:
Samsung Galaxy Note 10

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties