Samsung is sneller dan Google: beveiligingsupdate februari al beschikbaar

Samsung is sneller dan Google: beveiligingsupdate februari al beschikbaar

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Beveiligingsupdate van februari

We verwachten vanavond een nieuwe beveiligingsupdate van Google voor zijn Pixel-telefoons, maar Samsung rolt de patch nu al uit voor de Samsung Galaxy Note 10 en de Galaxy A50. Google deelt informatie over beveiligingsupdates altijd van tevoren met andere smartphonefabrikanten dus het is mogelijk dat de laatste categorie eerder is met het uitbrengen ervan dan Google zelf, al gebeurt dat niet heel vaak.

De beveiligingsupdate wordt nu door Samsung in Nederland via een OTA-update en kan dus direct gedownload en geïnstalleerd worden op de telefoons in de Samsung Galaxy Note 10 en A50. De update voor de Note 10 installeert firmwareversie N97xFXXS2BTA7 op het apparaat. Deze update is ongeveer 150 MB groot.

Samsung Galaxy Note 10 - beveiligingsupdate van februari

De Galaxy A50 ontvangt firmwareversie A505FNXXS4ATB1 in een update van ongeveer 123 MB. Wat er precies allemaal met deze update verbeterd wordt, is nog niet bekend. Zowel Google als Samsung moeten deze gegevens nog op hun sites publiceren.

Samsung Galaxy A50 beveiligingsupdate februari

Beveiligingsupdate installeren

Wil je kijken of de OTA-update op jouw Galaxy Note 10, Galaxy A50 binnenkomt? Dan kun je zelf even checken of de update al voor jouw toestel te downloaden is doe je via 'Instellingen'--> 'Toestel-info'--> 'Updates handmatig downloaden'. Krijg je de update binnen? Stuur ons dan je screenshots via dit e-mailadres.

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10

Bedankt Henk en Dries!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk