'Samsung presenteert beide Edge-varianten Galaxy S7 op zelfde moment'

'Samsung presenteert beide Edge-varianten Galaxy S7 op zelfde moment'

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Over the edge

Eerder bracht SamsungViet, naar buiten dat de nieuwe Galaxy S7-reeks misschien helemaal geen toestel zal bevatten met een volledig vlak display, zoals bij de S6-serie nog wel het geval is. Dat impliceert dat je als consument alleen de keuze hebt uit een toestel met gebogen schermranden. Wel zouden er een 5,2 inch en 5,7 inch model op de markt komen, vergelijkbaar met de huidige S6 Edge en Edge+-variant.

Waar deze twee toestellen dit jaar op andere momenten gepresenteerd werden is dat volgens een nieuw bericht via de Vietnamese website nu niet het geval. De beide smartphones worden op hetzelfde moment getoond en zullen ook op hetzelfde moment in de winkel liggen. Als dat in het begin van 2016 gaat gebeuren is dat een niet heel onwaarschijnlijke keuze van de fabrikant.

Zo creëert Samsung een groot mediamoment die het bedrijf zelf gekozen heeft en op deze manier wordt dit niet ondergesneeuwd op bijvoorbeeld het Mobile World Congress dat eind februari 2016 weer plaats zal vinden. Ook kunnen ze deze hype later in het jaar weer creëren als het bedrijf de Samsung Galaxy Note 6 zal aankondigen. Bronnen van het doorgaans zeer goed ingelichte konden deze geruchten nog niet beamen, afwachten dus. De toestellen zouden gaan beschikken over de laatste processoren van Samsung of Qualcomm, USB C, een vernieuwde 20 megapixel-camera en misschien wel .Bron: via

'Samsung presenteert beide Edge-varianten Galaxy S7 op zelfde moment'

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk