'Deze Samsung-telefoons krijgen een update naar Android 11'

'Deze Samsung-telefoons krijgen een update naar Android 11'

Samsung en Android 11

Android 10 is nog niet eens beschikbaar voor alle Galaxy-telefoons en Android 11 staat alweer voor de deur. De stabiele versie van Android 11 zal ergens in augustus het levenslicht zien, waarna Samsung de bètaprogramma's voor zijn vlaggenschepen zal starten. Hierin zal Samsung zijn softwareschil, vermoedelijk One UI 3.0 samen met Android 11 gaan testen. Daarna zal het Zuid-Koreaanse bedrijf pas zijn telefoons voorzien van de nieuwe Androidversie.

Nieuwe functies van Android 11

Voordat het zover is, heeft Sammobile alvast een lijst opgesteld met telefoons die volgens Samsungs updatebeleid in aanmerking komen. Samsung garandeert namelijk dat Galaxy-smartphones tenminste twee jaar vanaf de productintroductie in Nederland met softwareupdates ondersteund zullen worden. Dat betekent dat Galaxy-smartphones die met Android 9.0 Pie en Android 10 op de markt kwamen, in aanmerking komen voor Android 11.

Lijst met Samsungtelefoons

Op basis van dat gegeven zullen onderstaande telefoons door Samsung geüpdatet worden naar Android 11. Uiteraard is dit lijstje onder voorbehoud. Samsung zal uiteindelijk bepalen welke telefoons wanneer een update zullen ontvangen.

Staat jouw Samsung in de lijst? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Lees meer over:
Samsung

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties