Samsung kondigt '4xFun A Galaxy event' aan op 11 oktober

Samsung kondigt '4xFun A Galaxy event' aan op 11 oktober

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

4 x Fun

Via een post op de eigen website heeft Samsung een evenement aangekondigd dat gehouden zal worden op 11 oktober, de titel van het evenement luidt: '4 x Fun A Galaxy Event'. Deze naam laat ontzettend tot de verbeelding spreken over wat we te zien gaan krijgen tijdens de presentatie.

4x Fun

Het '4 x Fun' kan op verschillende zaken slaan. De afgelopen week is Samsung CEO DJ Koh een aantal keren in het nieuws geweest betreffende de vouwbare smartphone. Volgens Koh zal Samsung dit jaar nog deze baanbrekende smartphone gaan tonen aan de wereld. Wellicht dat het cijfer '4' slaat op de aantal manieren waarop je deze nieuwe smartphone kunt gebruiken. Wat niet voor deze uitleg pleit is dat het evenement alleen via internet te bekijken is, en in het geval van ene dergelijk belangrijk product zou je verwachten dat de media erbij zou zijn.

Deze verklaring zou ook te maken kunnen hebben met een nieuw model van de Samsung Galaxy Book, de Windows tablet met toetsenbord. Misschien dat Samsung (ook) een tablet gaat uitbrengen met een afneembaar toetsenbord zoals we dat ook verwachten van Google.

4 camera's?

Samsung Galaxy Book

Samsung Galaxy Book

De derde mogelijkheid is een toestel met 4 camera's. Nadat Huawei als eerste met een triple camera aan de achterzijde kwam en er veel geruchten zijn over de Nokia 9 met wel vijf camera's aan de achterzijde, kan Samsung misschien niet achterblijven. De '4' kan in deze theorie slaat dan op 4 camera's aan de achterzijde of 2 camera's aan de voorzijde en 2 camera's aan de achterzijde. Sammobile denkt in ieder geval dat het over een Samsung Galaxy A9-telefoon gaat, temeer omdat de teaser de zin 'A Galaxy Event' bevat.

De aankondiging op de website geeft ten slotte nog een aanwijzing die we niet kunnen negeren, en dat zijn de gradient kleuren in de letters 4 x Fun. Er zijn al een aantal berichten dat Samsung net als Huawei met deze kleurencombinaties gaat werken en de opmaak van de teaser bevestigd dat alleen maar.

Vraagtekens

Wat het gaat worden, wij weten het niet, en ongetwijfeld zullen we de komende weken nieuwe informatie ontvangen. Zoals gezegd zal oktober een drukke maand worden. Op 9 oktober zal Google zijn 'Made by Google'-evenement houden, op 16 oktober gaan we naar Londen voor de onthulling van de Huawei Mate 20-reeks. Het nieuws rondom OnePlus wijst ook op een onthulling van de OnePlus 6T ergens in oktober. Wat denk jij dat het gaat worden?

Bron: Samsung

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk