Roze Samsung Galaxy S7 en S7 Edge nu verkrijgbaar in Nederland

Roze Samsung Galaxy S7 en S7 Edge nu verkrijgbaar in Nederland

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Pink Gold 

De roze varianten van de S7 en S7 Edge verschillen qua hardware niks ten opzichte van de andere kleuren en de pink gold-variant moet je dan ook echt aanspreken. Zo is er een Exynos-chipset aanwezig, 4GB RAM, een Super AMOLED-scherm met een resolutie van 2560x1440 pixels en een 12 megapixel-camera. Onder andere de accucapaciteit verschilt wat tussen de toestellen en ook de grootte van het scherm is wat anders. Beide devices zijn uitgerust met Android 6.0 Marshmallow en ook de TouchWiz-schil is hierbij aanwezig.

De S7-familie was te verkrijgen in vier kleuren: wit, goud, zilver en zwart, maar nu is ook de Pink Gold-variant per direct te verkrijgen in Nederland. De devices zijn voor een bepaalde periode exclusief verkrijgbaar bij Vodafone, maar zullen later ook verkrijgbaar zijn via andere providers en winkels. Via bijvoorbeeld T-Mobile zijn de toestellen vanaf 23 juni verkrijgbaar.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk