Royole gaat niet naar MWC en kondigt FlexPai 2 aan

Royole gaat niet naar MWC en kondigt FlexPai 2 aan

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Royole gaat niet naar MWC

Royole zal niet aanwezig zijn op het Mobile World Congress 2020 om haar nieuwe line-up te presenteren. Dat meldt het bedrijf zojuist aan Androidworld. De zorgen op het gebied van gezondheid en veiligheid die op 30 januari 2020 zijn geuit door de Wereldgezondheidsorganisatie vanwege de uitbraak van het nieuwe coronavirus, zijn aanleiding geweest voor deze moeilijke beslissing.

Dr. Bill Liu, oprichter en CEO van Royole Corporation gaf de volgende verklaring: "Met de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers, partners en klanten als onze eerste prioriteit, hebben we de moeilijke beslissing genomen om onze deelname aan het MWC dit jaar te cancelen. Het is jammer dat we niet aanwezig kunnen zijn tijdens MWC 2020 om onze ​​nieuwe baanbrekende opvouwbare telefoon te presenteren, de FlexPai 2. In plaats daarvan zullen we deze binnenkort vóór het MWC wereldwijd aankondigen."

Eerder zegden Vivo, TCL, Sony, LG en nog een aantal fabrikanten af en anderen zouden met minder mensen naar de telecombeurs komen. De GSMA, organisator van het MWC, heeft eerder laten weten dat de beurs op 24 tot en met 27 februari ondanks de dreiging van het virus doorgaat, maar geruchten duiden er op dat vrijdag duidelijk wordt of het MWC wel doorgaat.

Vorig jaar toonde Royole 's werelds eerste vouwbare telefoon op het Mobile World Congres. Dit is een vouwbare telefoon met een Qualcomm Snapdragon 855 en een flexibel Full HD-AMOLED-scherm dat naar buiten buigt.

Royole FlexPai 2

Dit jaar volgt er helaas geen presentatie op de telecombeurs in Barcelona. In plaats daarvan kondigt het bedrijf vóór het MWC de FlexPai 2 aan: "Een nieuwe vouwbare telefoon met geavanceerde prestaties en Royole’s volgende generatie flexibele technologieën. Meer details volgen nog. "

Helaas hebben we dus geen beelden en specificaties van deze vouwbare telefoon van Royole en we hopen hier binnenkort meer over te weten te komen.

Royole FlexPai

Royole FlexPai

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk