Royole FlexPai 2 officieel: beter vouwbaar scherm en Snapdragon 865

Royole FlexPai 2 officieel: beter vouwbaar scherm en Snapdragon 865

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Royole FlexPai 2

Royole heeft zijn tweede vouwbare telefoon voorgesteld: de FlexPai 2. Het bedrijf pakt daarmee uit met de duurzaamheid van zijn vernieuwde schermtechnologie die het bedrijf het 'Cicada Wing' noemt. Royole gebruikt opnieuw een 7,8 inch scherm met een beeldverhouding van 4:3 dat naar buiten vouwt.

Volgens de fabrikant is er dit keer een kleinere vouw in het scherm waardoor de opening tussen de panelen wanneer hij is dichtgevouwen, ook verkleind is. Die opening bedraagt nu 1 millimeter in plaats van 3 millimeter bij de vorige generatie. Het bedrijf gebruikt ook bijna honderd micro-nanomaterialen die de duurzaamheid verbeteren en daarnaast pakt Royole naar eigen zeggen uit met een verhoogde helderheid, contrast en betere kijkhoeken van het scherm.

Beelden van de telefoon

Snapdragon 865

Anders dan een vouwbare toestellen zoals de Motorola Razr pakt Royole ook uit met de specificaties van een typisch vlaggenschip. Onder de behuizing zit de krachtige Snapdragon 865 van Qualcomm die met de Snapdragon X55 5G-modem komt. De FlexPai 2 heeft daarnaast ook het snelle LPDDR5-RAM en UFS 3.0-opslag, maar de precieze details ontbreken nog. Dat geldt ook voor de nog onbekende accucapaciteit van de telefoon, de vier camera's en de prijs van het toestel. Royole houdt ook de lippen stijf over de software van de FlexPai 2. We weten gelukkig al wel dat de telefoon in het tweede kwartaal van dit jaar op de markt komt. Meer informatie over de beschikbaarheid van de FlexPai in Nederland wordt op een later bekend wordt gemaakt.

Beelden van de telefoon

Tik op de gif om hem af te spelen

Royole heeft verder aangekondigd dat het een strategische samenwerking aangaat met de Chinese fabrikant ZTE, en dat wil zeggen dat we de verbeterde schermen van het bedrijf mogelijk ook in toekomstige ZTE-toestellen gaan zien. Royole is in de eerste plaats een fabrikant van schermen en de originele FlexPai was de eerste smartphone die het bedrijft heeft uitgebracht.

Royole Cicade Wing Fully Flexible Display

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk