'Vouwbare Royole FlexPai 2 met Snapdragon 865 op 25 maart gelanceerd'

'Vouwbare Royole FlexPai 2 met Snapdragon 865 op 25 maart gelanceerd'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Royole FlexPai 2

De Royole FlexPai 2 is een opvolger voor de allereerste vouwbare telefoon, de originele FlexPai. Volgens het Chinese MyDrivers mogen we ons binnenkort verwachten aan een nieuwe versie van de telefoon. Royole CEO Liu Zihong heeft aan de Chinese media onthuld dat de FlexPai op 25 maart zijn opvolger zal krijgen, maar veel details over de nieuwe telefoon ontbreken.

Royole staat in de eerste plaats bekend staat als een fabrikant van vouwbare schermen, maar het bedrijf verbaasde de wereld toen het in februari Samsung en Huawei te snel af was in de race om de eerste vouwbare telefoon. De FlexPai werd niet zonder kritiek onthaald door gebruikers en de telefoon kwam met een opmerkelijk scherm dat langs de buitenkant vouwt, maar het lijkt erop dat Royole alsnog een opvolger wil uitbrengen.

Royole FlexPai

5G-telefoon

Die telefoon zou volgens geruchten verschijnen met een Qualcomm Snapdragon 865-chipset. Dat is de high-end-processor van Qualcomm die we in de meeste vlaggenschepen dit jaar mogen verwelkomen. Met die chipset komt meteen de Snapdragon X55-modem die het snelle 5G-internet ondersteunt en ook de millimeter wave (mmWave)-variant.

Andere details over de Royole FlexPai 2 ontbreken voorlopig nog. Het wordt interessant om te zien hoe de FlexPai het zal opnemen tegen concurrerende telefoons nu we steeds meer vouwbare telefoons te zien krijgen. Wat denk jij van een opvolger voor de Royole FLexPai? Kijk je uit naar de telefoon? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk