HTC One (M8) binnenkort ook in roze en rood

HTC One (M8) binnenkort ook in roze en rood

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Kleuren

HTC brengt in de loop van het jaar na de presentatie van een vlaggenschip meestal een aantal nieuwe kleuren uit waarschijnlijk om de laatste twijfelaars over de streep te trekken. De HTC One (M8) is momenteel in drie kleuren uitgebracht, namelijk Gunmetal Gray, Glacial Silver en Amber Gold en dat kan natuurlijk wel een stuk vrolijker. In april schreven we al over de kleur rood op beeld was gezien. Later kwam deze naar de Verenigde Staten (exclusief bij de 'rode' provider Verizon). Laat deze kleur nu net naar Europa komen.

HTC One M8Maar rood is ook maar zo..rood. Daarom leek het HTC verstandig om een zachtroze variant aan de line-up toe te voegen. Het getuigt wel van lef om met een dergelijke kleur naar buiten te komen die in de regel alleen in het verre Oosten verkocht wordt.

HTC One M8 rose

Beschikbaarheid

Wanneer en waar deze kleuren precies in Europa zullen landen en of Nederland en België daarbij zitten weten we nog niet. We zijn benieuwd, wie van onze lezers gaat er voor de mooie roze M8?

Bron: Phandroid

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk