Robin Mobile verdubbelt snelheid mobiel internet bij viertal abonnementen

Robin Mobile verdubbelt snelheid mobiel internet bij viertal abonnementen

Robin Mobile 3 jaar

De virtuele provider Robin Mobile presenteerde zich drie jaar geleden als de Robin Hood onder de providers door 'onbeperkte' abonnementen aan te bieden voor een vast bedrag per maand. Hierbij heb je wel te maken met limieten of bijvoorbeeld een snelheidsverlaging van de mobiele internetverbinding als je een bepaalde hoeveelheid data hebt verbruikt.

Sneller internet

Nu heeft de provider laten weten dat de internetsnelheid van vier van vijf van de abonnementen omhoog gaat voor bestaande en nieuwe klanten vanaf 1 juni aanstaande. Robin Entree is het goedkoopste abonnement en de internetsnelheid hierbij blijft 64Kbps, terwijl de snelheid bij de andere abbo's tweemaal zo snel wordt. Dat houdt in dat gebruikers van het Robin Junior-abbo kunnen gaan internetten met een snelheid van 0,8Mbps, de snelheid bij Robin Gewoon Snel 2,0Mbps wordt en de Super Snel-gebruikers kunnen internetten met een maximale snelheid van 8,2Mbps. Daarbij kunnen deze gebruikers ook gebruik gaan maken van 4G. Ten slotte gaan de Robin Pijl Snel-gebruikers van 15,0Mbps naar een maximale snelheid van 25,0MBps, waarbij ook nog steeds gebruik wordt gemaakt van een 4G-verbinding.

Ook liet de provider weten dat alle zakelijke abonnementen 5 euro per maand minder gaan kosten. Prijzen voor abonnementen bij deze virtuele provider beginnen voor normale consumenten vanaf € 14,95. Binnen Europa kun je met elk abonnement per maand 100 minuten bellen naar het buitenland, 100 berichten sturen vanuit het buitenland en ook krijg je de beschikking over 100MB aan data die je binnen de Europese Unie kunt gebruiken.

Lees meer over:
Robin Mobile

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties