Robin Mobile introduceert nieuwe, onbeperkte abonnementen

Robin Mobile introduceert nieuwe, onbeperkte abonnementen

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Robin Mobile

De nieuwe abonnementen en informatie zijn te vinden op de website van Robin Mobile. Het nieuwe Robin Entree-abonnement kost je € 14,95 per maand en hiervoor kun je onbeperkt sms'en en bellen. Ook het internet is onbeperkt, maar biedt een maximale snelheid van 64 Kbit/seconde. Hiermee zul je dus geen goede internetervaring krijgen of video's kunnen streamen, maar om gebruik te kunnen maken van WhatsApp moet dat genoeg zijn. Naast het huidige Zakelijk-abonnement is nu ook de Klein Zakelijk-variant geïntroduceerd. Hiermee kunnen zakelijke klanten voor € 29,95 - exclusief BTW - onbeperkt bellen, sms'en en internetten met een maximale snelheid van 1,0 Mbit/seconde.

Verhoogde snelheid

De in juni 2015 gepresenteerde 3G-abonnementsvormen Robin Junior en Robin Gewoon Snel zijn aangepast qua internetsnelheden. Het Junior-abonnement had een snelheid van 64 Kbit/seconde, maar dit wordt nu maximaal 400 Kbit/sec, terwijl het Gewoon Snel-abonnement nu een maximale downloadsnelheid heeft van 1 Mbit/seconde. Het Robin Heel Snel-abonnement stopt met bestaan, waarbij klanten met deze abonnementsvorm automatisch worden overgezet naar de Super Snel-variant. Hierbij wordt hun internetsnelheid verhoogd van 2 Mbit/seconde naar 8 Mbit/seconde. Het Heel Snel-abonnement kostte € 39,95, terwijl de Super Snel-versie € 44,95 kostte, maar die prijs wordt met € 5 euro verlaagd.

Buitenland

Volgende maand worden er nieuwe internationale tarieven gehanteerd en als je al klant bent van de virtuele provider krijg je hiervoor een cadeau'tje. Zo krijgen abonneehouders maandelijks gratis 100MB om te internetten binnen de EU, maar ook maandelijks 100 belminuten of sms'jes om binnen de EU te gebruiken. Daarnaast krijgen alle klanten maandelijks ook nog 100 minuten om gratis vanuit Nederland naar 50 andere landen te bellen. Vanaf begin februari worden de tarieven om naar het buitenland te bellen ook een stuk lager. Zo wordt het mogelijk om te bellen voor 9 cent per minuut naar onder andere België, Duitsland, Frankrijk, Canada en de Verenigde Staten, terwijl bellen naar Marokko en Turkije 19 cent per minuut moet gaan kosten.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk