Ring komt met nieuwe beveiligingscamera's en alarm noodknop

Ring komt met nieuwe beveiligingscamera's en alarm noodknop

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Ring, het bedrijf van Amazon dat bekend staat om hun slimme deurbellen en andere slimme huisbeveiliging, komt met drie nieuwe producten. In zijn line-up van beveiligingscamera's voegt het bedrijf namelijk drie nieuwe producten toe. Met de Spotlight Cam Pro, Spotlight Cam Plus en de Alarm Panic Button wil Ring je huis nog veiliger gaan make, dat zegt Ring in een persbericht. We sommen de nieuwe producten van Ring voor je op.

Alarm Panic Button

De Alarm Panic Button is een alarmknop die je kunt gebruiken in combinatie met de Ring Alarm-beveiligingsset. De knop geeft je een mogelijkheid om het Ring Alarmsysteem in één keer te laten activeren. Aan de hand van drie voorgeïnstalleerde situaties, algemeen gevaar, brand en medisch, kun je het alarm activeren en een contactpersoon op de hoogte stellen.

Om deze alarmknop te activeren moet je hem drie seconden indrukken, vervolgens gaat de sirene van het alarm af én wordt er dus een bericht gestuurd naar jouw ingestelde contactpersoon. De alarmknop is vanaf aankomende 2 november beschikbaar en zal 34,99 euro gaan kosten. De alarmknop werkt dus in samenwerking met de Ring Alarm-beveiligingsset en is niet los te gebruiken.

  • Ring Alarm Panic Button - 34,99 euro
Ring komt met nieuwe beveiligingscamera's en alarm noodknop

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk