Samsung Galaxy S23 Ultra te zien op renders inclusief 200 MP-camera

Samsung Galaxy S23 Ultra te zien op renders inclusief 200 MP-camera

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Samsung komt met de Galaxy S23 Ultra en we zien er al steeds meer van. Op nieuwe renders schittert de 200 MP-camera.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Technizo Concept heeft nieuwe renders getoond van Samsung Galaxy S23 Ultra. Het toestel heeft een gebogen scherm en draait op de processor Snapdragon 8 Gen 2. Het is een eyecatcher met zijn oranje kleur. Daarnaast heeft S23 Ultra een S Pen-stylus, die we kennen van de Note-serie. De selfiecamera is in het scherm te zien als perferatorgat-camera en de rand van het scherm is aan beide kanten erg dun. Hierdoor is er meer ruimte voor het scherm.

Een 200 MP-camera is indrukwekkend en zien we niet vaak. Echter is het waarschijnlijk teveel van het goede: je kunt waarschijnlijk niet alles eruit halen wat erin zit, mede omdat telefoonleveranciers vaak meerdere pixels samenvoegt tot een grotere pixel voor meer licht. We zijn dus benieuwd wat de Koreaanse telefoonmaker hierover te vertellen heeft wanneer het toestel wordt aangekondigd.

Een 200 MP-camera

Wel doet het camera-eiland aan de achterkant ons denken aan dat van een ander merk: Xiaomi Mi 11 heeft een soortgelijke stijl qua camera’s. Het is overigens onduidelijk of dit toestel inderdaad in deze mooie oranje met zwarte kleur verschijnt. Sowieso is het de vraag in hoeverre we kunnen vertrouwen op deze renders: deze zijn niet gemaakt op basis van officiële informatie vanuit Samsung.

We weten op dit moment zelfs nog niet wanneer de nieuwe S23 Ultra wordt aangekondigd. Hopelijk horen we er snel meer van, want voorganger Samsung Galaxy S22 Ultra gooide hoge ogen. In onze review schreef Claudia: “De Samsung Galaxy S22 Ultra is net als elk jaar bestemd voor degenen die de beste prestaties en camera's in een telefoon willen hebben. Toch is de Ultra dit jaar anders dan anders. Volgens Samsung komt in de Galaxy S22 Ultra het beste van de Note- en S-serie samen.”

Dat klopt onder andere door die stylus, die we ook in S23 Ultra zien terugkomen (als de geruchten kloppen).

Gerelateerde artikelen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over dit aankomende Samsung-toestel? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk