Officiële persrenders bevestigen 3 achtercamera's Samsung Galaxy A7

Officiële persrenders bevestigen 3 achtercamera's Samsung Galaxy A7

Stijn Wanders

door Stijn Wanders

Laatst geüpdatet

Foto en renders

Kort nadat er vandaag online een foto verspreid werd van de achterkant van de Samsung Galaxy A7, werden er vervolgens daarop officiële persrenders uitgebracht die bevestigen dat hij inderdaad 3 achtercamera's zal bevatten. Daarnaast werd er al gespeculeerd over een vingerafdrukscanner die, net als bij de Samsung Galaxy J6+, op de zijkant zou zitten, en ook dit wordt bevestigd met de nieuwe afbeeldingen.

Er gingen geruchten rond dat de A7 ook twee camera's aan de voorkant zou hebben en dus in totaal 5 lenzen zou tellen. Op de renders is echter te zien dat er maar een enkele selfie-camera is, dus die geruchten zijn bij deze van de baan.

Midrange

Samsung vertelde al eerder dat het bedrijf zich meer gaat focussen op midrange-telefoons en dat die voortaan eerder nieuwe features zullen krijgen dan de vlaggenschepen. Dit maakt het aantrekkelijker om een middelmatig geprijsd toestel van Samsung te kopen, en het zorgt er dus voor dat het bedrijf direct kan concurreren met Chinese smartphonemerken zoals Xiaomi en Oppo.

Samen met de verwachting dat de A7 hoogstwaarschijnlijk eerder zal verschijnen dan de Galaxy S10, is de kans groot dat dit de eerste Samsung-telefoon wordt met drie achtercamera's. Verder staat ons ook een ander Samsung-toestel te wachten dat 4 camera's aan de achterkant zou hebben, maar dit betreft een andere, tot nu toe onbekende telefoon waarvan SamMobile beweert dat het zou kunnen gaan om een Galaxy A9.

De specificaties van de Galaxy A7 zijn nog niet bekendgemaakt, maar ze zullen vermoedelijk gelijkaardig zijn aan die van de A8+. Die heeft een Exynos 7885-processor met 6GB RAM en 64GB aan opslagruimte.

Samsung Galaxy A8 / A8+

Wanneer de Samsung Galaxy A7 wordt aangekondigd is nog onbekend, maar we verwachten hem in het voorjaar, mogelijk al voor MWC te zien. Het prijskaartje van de telefoon is ook nog niet bekend.

Via: SamMobile

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk