Render Sony Xperia C6 toont bijzonder dunne bezels

Render Sony Xperia C6 toont bijzonder dunne bezels

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Tijdens de persconferentie van Sony tijdens het Mobile World Congress in februari zouden we de Xperia C6 wel eens kunnen zien. Als deze renders kloppen, zou het een smartphone zijn met bijzonder dunne randen aan de voorzijde.

Sony Xperia C6

De Sony Xperia C6 lekte al eerder waarbij we een aantal vroege foto's zagen van dit nog niet aangekondigde toestel. In de nieuwe renders die gelekt zijn door OnLeaks, zien we een aantal nieuwe kenmerken. Voor de bijzonder kleine bezels rondom het scherm zijn opvallend. De randen zijn minimaal, waardoor de voorzijde vooral uit scherm zal bestaan. Mocht het design je enigszins bekend voorkomen, dat klopt, er zijn veel gelijkenissen met de Sony Xperia C5 Ultra.

Sony Xperia C6-render

Van de Sony Xperia C6 weten we nog maar weinig, zo is de schermgrootte bijvoorbeeld nog niet bekend. Het zou logisch zijn als deze groter is dan 5 inch. Wel vertellen de geruchten dat de C6 zal draaien op een octacore MediaTek Helio P10-chipset. 

Beschikbaarheid

Na de persconferentie op 22 februari tijdens het Mobile World Congress weten we of er een C6 aangekondigd wordt en zullen ook de exacte details bekend gemaakt worden. 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk