Realme kiest Belsimpel als exclusieve partner in Nederland

Realme kiest Belsimpel als exclusieve partner in Nederland

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Vandaag kondigt het smartphonemerk Realme aan officieel naar Nederland te komen via Belsimpel. Realme was al actief met zijn eigen online webwinkel, maar voegt daar nu dus Belsimpel als lokale retailer aan toe.

Realme en Belsimpel

Eerder lekte het al uit dat Realme in Nederland actief zou worden en op de persconferentie tijdens IFA in Berlijn kondigde het bedrijf officieel zijn komst naar de Benelux aan. Dat moment is nu aangebroken want Belsimpel gaat een exclusieve samenwerking aan met Realme en haalt daarmee het smartphonemerk naar Nederland. Als eerste officiële partner van de Chinese fabrikant in Nederland, zal Belsimpel de enige zijn die het merk vanuit Nederland levert en aanbiedt in combinatie met een abonnement.


Gerelateerde artikelen

Volgens Jeroen Elkhuizen, medeoprichter van Belsimpel, hebben Belsimpel en Realme een duidelijk match: "We zijn jonge en fanatieke bedrijven die hun pijlen richten op de digitale wereld. Samen kunnen we onze klanten nu nog beter helpen om de telefoon te vinden die bij hen past". Madhev Sheth, Vice President en CEO van Realme laat alvast weten dat beide bedrijven met 'fantastische Black Friday Real Deals' komen, waaronder telefoons en wearables.

Realme kiest Belsimpel als exclusieve partner in Nederland

Realme C11: budgettelefoon van 99 euro

Belsimpel zal de Realme-telefoons rechtstreeks inkopen bij Realme, dus niet via het grijze kanaal. Hiermee wil de retailer de Nederlandse consument voorzien van een zo breed mogelijk aanbod voor de scherpste prijs, aldus Belsimpel. Belsimpel wist in de voorgaande jaren Xiaomi, OnePlus en Honor op dezelfde manier binnen te halen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk