Realme GT Neo 2 met krachtige specs kost 349 euro in Nederland

Realme GT Neo 2 met krachtige specs kost 349 euro in Nederland

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Realme brengt zijn midrange telefoon de GT Neo 2 naar Nederland. Het toestel is zo snel als een flagship, maar komt met een lager prijskaartje. Hij zal namelijk in Nederland vanaf 349 euro te koop zijn. We bespreken wat je erover moet weten.

Realme GT Neo 2

De GT Neo 2 is een telefoon uit het hoge middensegment met een processor heeft die eerder past bij een high-end toestel. In september werd de telefoon aangekondigd, maar we weten nu dat hij ook naar Nederland komt en dat voor 349 euro.

De GT Neo 2 komt met een 6,62 inch AMOLED-scherm dat een hoge verversingssnelheid heeft van 120 Hz. Dat moet ervoor zorgen dat animaties soepel worden weergegeven. Het toestel heeft een een stel stereospeakers, maar er is geen plek voor een 3,5 mm audiojack of een microSD-slot. De vingerafdrukscanner kreeg een plekje onder het scherm.

Snel presteren en opladen

We hadden het al de krachtige specificaties en die zijn afkomstig van de 3,2 GHz Snapdragon 870 met zijn 5G-modem. Het toestel verschijnt in twee modellen in Nederland: 8 GB / 128 GB en 12 GB / 256 GB. De Realme-telefoon is verder voorzien van een grote 5.000 mAh accu en opladen kan met de 65 watt snellader die wordt meegeleverd. De GT Neo 2 draait op Android 11.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Realme GT Neo 2 met krachtige specs kost 349 euro in Nederland

Als we de camerasensors bekijken, dan zitten er drie camera’s, waaronder een hoofsensor van 64 MP. Er is ook nog een 8 MP groothoekcamera en een 2 MP macrocamera. Aan de voorzijde vind je een 16 Mp sensor. Realme geeft aan dat het de voorbije maanden sterk heeft ingezet op beeldverwerking, maar het resultaat daarvan zal moeten blijken bij de review van de GT Neo 2.

Gerelateerde artikelen

Realme GT Neo 2 kopen

De GT Neo 2 is vanaf nu te koop vanaf 349 euro voor het model met 8 GB RAM. Voor de versie met 12 GB betaal je 449 euro. Je kan het 8 GB model krijgen in een blauwe en zwarte tint en de andere versie komt met een groene en zwarte kleur. Vanaf vandaag tot en met 5 december geldt er een Early Bird-korting van 100 euro.

  • Realme GT Neo 2 kopen (8 GB/128 GB) - Belsimpel - 349 euro
  • Realme GT Neo 2 kopen (12 GB/256 GB) - Belsimpel - 449 euro
Realme GT Neo 2
Realme GT Neo 2
Realme GT Neo 2

Realme GT Neo 2

De Realme GT Neo 2 is een telefoon uit het hoge middensegment met een processor die eerder past bij een high-end toestel. Deze krachtige specificaties zijn afkomstig van de Snapdragon 870 met 5G. De GT Neo 2 komt verder met een 6,62 inch AMOLED-scherm met een hoge verversingssnelheid van 120 Hz voor soepele animaties. De telefoon heeft tevens stereospeakers, en de vingerafdrukscanner zit onder het scherm.

Vanaf € 429

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk