Realme zet in op Europa: kantoren in Duitsland, Frankrijk en UK

Realme zet in op Europa: kantoren in Duitsland, Frankrijk en UK

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Realme in Europa

In oktober vorig jaar schreven wij als eerste dat Realme-telefoons nu ook in Nederland te verkrijgen zien via de officiële webshop van het merk. Verder dan dat ging de aanwezigheid van het merk in Europa nog nauwelijks, maar het lijkt erop dat dat nu gaat veranderen. Realme opent vestigingen in een reeks Europese buurlanden, met uitzondering van de Lage Landen, ofwel Nederland en België.

Kan je het LinkedIn-bericht niet zien? Tik dan hier.

Op LinkedIn is te zien hoe Realme voor het eerst op zoek gaat naar Channel managers, public relation managers en social media managers. Het gaat om jobs in: Spanje, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Oost-Europa en Polen.

Top vijf in Spanje

Hoewel De Realme X2 Pro dus in Nederland te koop is, blijft het voorlopig nog stil in ons land. OPPO's dochtermerk scoort al wel opvallend sterk in Spanje waar het sinds december vorig jaar een plaats in de top 5 van grootste smartphonefabrikanten heeft veroverd. Dat blijkt uit onderzoek van Counterpoint. Vergelijkbaar met Xiaomi wil het bedrijf sterke hardware introduceren voor een lage prijs.

De Realme X2 Pro kost 449 euro, maar je krijgt een telefoon met een Snapdragon 855 Plus, een Full HD-scherm van Samsung-makelij, een 64 MP camera samen met een groothoekcamera en telecamera, een sterke 50 watt oplader, 6 GB RAM en 128 GB UFS3.0 opslag.

Realme X50 5G-foto's

Daarnaast lanceerde Realme de X50 5G, dat is een midrange-toestel met 5G-functionaliteit die mogelijk ook naar Nederland zal komen. Kijk jij ernaar uit om meer van Realme te horen hier in Nederland? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Bedankt voor de tip, Robin!

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk