Qualcomm smartwatch Toq kost $349,99 met draadloze headset

Qualcomm smartwatch Toq kost $349,99 met draadloze headset

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Qualcomm Toq

In september kondigde Qualcomm zijn eigen smartwatch aan met de enigzins bedenkellijke naam Toq. We kennen Qualcomm onder andere van de chipsets (Snapdragon) maar ze gaan nu ook een eigen smartwatch maken. Het horloge zal voorzien zijn van een Mirasol-scherm, dit scherm doet denken aan een E-inkscherm wat we kennen van de E-readers maar dan met kleur. Een bijkomend voordeel is dat het erg energiezuinig is en een hele goede kijkervaring biedt. Net als de Sony Smartwatch 2 zal de Toq ook met de meeste Androidtelefoons werken.

Het horloge zal samen met een draadloze in-ear-headset geleverd worden en het speciale bij deze headset is dat beide doppen draadloos zijn. Deze headset is net als het horloge draadloos op te laden en lijkt een beetje op een gehoorapparaat.

Toq

Prijs Qualcomm Toq?

De verkoopprijs van de Qualcomm Toq is $349,99 en zal op 2 december in de winkels liggen. Dat is een flinke prijs voor een horloge, maar vergeet niet dat dit model een aantal functies heeft die zijn concurrenten niet hebben en dat je de volledig draadloze headset erbij 'krijgt'.

Of de Qualcomm naar Nederland zal komen is niet bekend. Het is overigens niet de bedoeling dat Qualcomm hier veel van gaat verkopen, het is meer een inspiratieproduct voor de klanten van Qualcomm.

Bron: Phandroid

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk