Provider suggereert komst van Google Pixels naar België

Provider suggereert komst van Google Pixels naar België

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Er is waarschijnlijk erg goed nieuws voor onze Belgische lezers. Het lijkt erop dat provider Proximus, zonder veel geheimzinnigheid, een aanwijzing heeft gegeven op hun website over de komst van de Google Pixel naar België.

De Google Pixel komt binnenkort naar België

Hoewel er nog geen officiële aankondiging is gedaan, wijst alles erop dat de Google Pixel binnenkort naar België komt. Als je een blik werpt op de webpagina van Proximus, is de boodschap meer dan duidelijk: 'Kun je een geheim bewaren?' staat er bovenaan het scherm, geschreven in hetzelfde lettertype en de kleuren als het Google-logo.

Daarnaast is er een fictief gesprek te zien tussen Google en Proximus, waarin beide partijen uitkijken naar een samenwerking, maar waarbij wordt benadrukt dat dit nog erg geheim is. Het lijkt er dus sterk op dat de aankomende Google Pixel-telefoons, zoals de Pixel 8 en 8 Pro, de allereerste officiële Pixel-smartphones zullen zijn die in België beschikbaar komen.

proximus pixels naar belgie

Het goede nieuws is dat het Belgische 5G-netwerk er al helemaal klaar voor is. Eerder dit jaar begon Google met het ondersteunen van 5G op de netwerken van Belgische providers, waaronder Proximus. Dat was natuurlijk geweldig voor Pixel-gebruikers die hun telefoons eerder via grijze importkanalen moesten verkrijgen.

google pixel komt binnenkort naar belgie

In oktober 2022 maakte Google zijn officiële intrede in Nederland met de Pixel 7 en Pixel 7 Pro. Hiermee kwam een einde aan de noodzaak van grijze import via landen als Duitsland. Let op dat hoewel Google zijn aanwezigheid in Nederland versterkte, niet alle Google-producten hier beschikbaar werden. Zo werden de Google Pixel Fold en Google Pixel Watch hier niet officieel uitgebracht.

Gerelateerde artikelen

Op 4 oktober kunnen we waarschijnlijk meer verwachten. Op die dag vindt het 'Made by Google'-evenement plaats, waar we hopen meer te horen over de Pixel 8-serie en de Pixel Watch 2. We blijven geduldig wachten op de officiële aankondiging. Spannende tijden voor de Belgische techliefhebbers!

Wat denk jij? Ben je enthousiast over de mogelijke komst van Google Pixels naar België? Deel je gedachten en verwachtingen met ons in de reacties hieronder!

android

Bron: Androidplanet

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk