‘Prototype OnePlus 9 5G werd op eBay verkocht voor 6.000 dollar’

‘Prototype OnePlus 9 5G werd op eBay verkocht voor 6.000 dollar’

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

Met enige regelmaat verschijnen er afbeeldingen van niet-uitgebrachte telefoons online: een live-afbeelding van de OnePlus 9 5G werd eerder nog over het internet verspreid. Via eBay is dat prototype-toestel, waarvan foto’s werden verspreid, verkocht: een gelukkige koper heeft 6.000 dollar voor het toestel neergetikt.

OnePlus 9 5G op eBay

Geruchten over nieuwe telefoons verschijnen dagelijks via allerhande kanalen – dat de telefoons die nog niet zijn uitgebracht te koop worden aangeboden, is echter andere koek. Mishaal Rahman wist afgelopen week via eBay te achterhalen dat er een OnePlus 9 5G werd aangeboden. Kort nadat het toestel werd aangeboden, werd de advertentie verwijderd: informatie waarmee de afkomst van dit specifieke toestel te achterhalen was, werd namelijk op het beeldscherm weergegeven.

‘Prototype OnePlus 9 5G werd op eBay verkocht voor 6.000 dollar’

In eerste instantie werd de OnePlus 9 5G aangeboden voor 3.000 dollar. Uiteindelijk is de prototype-telefoon verkocht voor 6.000 dollar, zo meldt XDA. Wie het toestel heeft gekocht en wat de reden is achter het hoge aankoopbedrag, is ons niet bekend. Het OnePlus 9 5G-toestel dat werd aangeboden is een prototype met zichtbare identificatie, zoals bij de eerste advertentie zichtbaar was – de kans is daarmee groot dat OnePlus er alles aan zal doen om de functionaliteiten van het toestel te limiteren.

‘Belangrijkste details’

Hoewel het toestel nu van eigenaar wisselt en het aannemelijk lijkt dat de telefoon vaker te zien zal zijn naarmate de tijd vordert, zijn er weinig details onbekend gebleven van de OnePlus 9 5G. Voor de aandrijving van de high-end telefoon gebruikt OnePlus een Qualcomm Snapdragon 888-chipset met 8 GB-werkgeheugen en 128 GB-opslaggeheugen. Intern zou verder een 4.500 mAh-batterij te vinden zijn, die met 30 watt draadloos geladen kan worden, of bedraad met maximaal 65 watt via Warp Charge 65.

‘Prototype OnePlus 9 5G werd op eBay verkocht voor 6.000 dollar’

Voorop de OnePlus 9 5G is een 6,5-inch AMOLED-scherm terug te vinden met een hole-punch notch en een 90 Hz of 120 Hz-verversingsfrequentie. Andere details van de telefoon omvatten de 50 MP-hoofdcamera, een 20 MP-groothoekcamera en de 12 MP-telefotocamera, evenals de OxygenOS 11-softwareschil van de OnePlus 9 5G, die gebaseerd is op Android 11. Details over specifieke software-functies voor de OnePlus 9-serie zijn nog niet naar buiten gekomen.

Prototype-telefoons

Met de verspreiding van prototype-telefoons, duidelijk te herkennen aan het logo achterop de 9 5G-telefoon die in het wild is verschenen, lijkt OnePlus zich klaar te maken voor de lancering. In eerdere geruchten werd gesproken over een lancering in of rond maart. Tijdens de lancering in maart zouden de OnePlus 9 Pro en de goedkoopste 9-serie telefoon, de OnePlus 9 SE of 9 Lite, eveneens gelanceerd worden. Tot slot zou OnePlus zijn eigen smartwatch lanceren tijdens het evenement in maart.

‘Prototype OnePlus 9 5G werd op eBay verkocht voor 6.000 dollar’

Denk jij dat we meer te zien zullen krijgen van de verkochte OnePlus 9 5G? Wat zou jij willen weten over het aanstaande OnePlus-toestel? Laat het ons weten in de reacties onderaan het artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk