Prototype Google Pixel-tablet gelekt: zo ziet hij eruit

Prototype Google Pixel-tablet gelekt: zo ziet hij eruit

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Een prototype van de Google Pixel-tablet staat te koop op Facebook Marketplace. We krijgen tal van foto's te zien van de onaangekondigde tablet en zijn bijbehorende speakerdock. Er is ook meer over de specificaties. We bespreken alles wat we te weten zijn gekomen.

Google Pixel Tablet gelekt

De laatste jaren doet Google veel minder moeite om aankomende producten geheim te houden, vermits ze vroeg of laat toch worden gelekt. Google deelde daarom al zelf renders van zijn Pixel-tablet die in 2023 op de markt komt. Maar dit keer is de realiteit toch sneller dan Googles marketingteam, want een prototype van de Pixel-tablet en zijn dock staan te koop op Facebook Marketplace, dat ontdekte een Twitter-gebruiker.

Op de foto's zien we voor het eerst een zwarte versie van de tablet, want Google deelde eerder beelden van een wit exemplaar. Het speakerdock, waar je tablet in plaatst, is naar boven gericht en het neemt een deel van de achterzijde van de tablet in. De richting naar boven moet beter zijn voor het geluid.

De stijl van het dock doet meteen denken aan alle Nest-producten van Google. Die designkeuze is ook logisch, want de tablet moet ook dienst doen als een smart display, vergelijkbaar met de Nest Hub.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Prototype Google Pixel-tablet gelekt: zo ziet hij eruit

Snel overzicht en Pixel Launcher

Op de beelden zien we ook de software van de tablet met onder meer het startscherm. Zo krijgen we voor het eerst een beeld van de Pixel Launcher, die voor tablets is aangepast. Linksboven is de Snel overzicht-widget te zien en eerder was al gelekt dat die een plaats zal krijgen op de aankomende tablet. Niet alleen op het startscherm, maar ook op het vergrendelscherm.

Verder is op een van de beelden te zien dat de Pixel-tablet 256 GB opslag heeft, maar meer komen we over de specificaties niet te weten. We hebben al wel uit eerdere lekken vernomen dat de tablet werkt met een 10,95 inch scherm. Onder de behuizing zit de Tensor G2-chipset die we kennen van de Pixel 7-serie en opladen kan met een vermogen van 30W. Deze tablet moet ook met een stylus werken, ook al is die niet in de foto's van Facebook Marketplace te zien.

Het is niet bekend wanneer Google zijn tablet wil uitbrengen. Wat denk jij van de foto's die je hier te zien krijgt? Spreekt de Pixel-tablet jou wel aan? Laat het ons weten in de reacties.

Prototype Google Pixel-tablet gelekt: zo ziet hij eruit

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk