Probleem met de wekker op Pixel Watch: gaat te laat af

Probleem met de wekker op Pixel Watch: gaat te laat af

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

De Pixel Watch heeft problemen met de wekker. Deze gaat bij veel gebruikers veel te laat. Het euvel is te wijten aan de klok-app van Google. Dit is een voorgeïnstalleerde app waarvan je weinig kwaad zou verwachten, maar die dus wel kan zorgen dat je een afspraak -of erger nog, een vliegtuig- mist.

Google Pixel

Waar de app op de Pixel-telefoons zijn werk doet zoals gewoonlijk, is dat op het slimme horloge van Google niet het geval. Op Reddit geven meerdere gebruikers aan dat de wekker soms wel 10 minuten te laat afgaat. Nu is 10 minuten gelukkig niet een enorme ramp (tenzij je er een heel strakke planning op nahoudt), maar het is een raar gegeven dat juist een app die is gemaakt om een klok te zijn, niet helemaal goed blijkt te kunnen klokkijken.

Het euvel lijkt zich vooral voor te doen met wekkers in de ochtend, al zijn er ook meldingen over wekkers die voor avonduren worden gezet. Er zijn zelfs meldingen dat de wekker niet te laat afgaat, maar juist te vroeg. Het is een vreemde zaak, al zijn er mensen die beweren dat het waarschijnlijk niet zozeer te maken heeft met de klok-app, maar met de slaapmodus van Pixel Watch. De ‘Bedtime’-modus zou het probleem veroorzaken.

Gerelateerde artikelen

Wekkerprobleem

Google heeft er nog niet op gereageerd, al schijnt wel bekend te zijn dat de wekkers van derde partijen niet goed werken op Pixel Watch, waardoor Google er misschien vanuit die optiek wel al naar kijkt. Sowieso is er werk aan de winkel waar het gaat om wekkers: de wekkers die je op de Pixel Watch instelt synchroniseren helemaal niet met de telefoon en andersom. Niet zo praktisch, al is het voordeel wel dat je in ieder geval op je Pixel-telefoon een extra wekker kunt zetten voor de zekerheid, nu die op Pixel Watch wat onbetrouwbaar blijken te zijn.

  • Uitstekende bediening en interface
  • Goede schermkwaliteit
  • Slechte accuduur
  • Te klein voor deel van de gebruikers
Bekijk meer specificaties

Ben jij de eigenaar van een Pixel Watch en heb jij dit probleem al opgemerkt? Hopelijk heb je er niets door gemist. Laat het nu achter in de reacties bij dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk