Prijzen Samsung Galaxy S7 (Edge) bekend

Prijzen Samsung Galaxy S7 (Edge) bekend

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S7 (Edge) prijzen

De Samsung Galaxy S7 en S7 Edge zullen op 21 februari officieel gelanceerd worden tijdens een persconferentie in Barcelona. Vanmiddag leerde we al dat de pre-order 21 februari van start gaat en de levering op 11 maart zal plaatsvinden. De mensen die gedurende deze pre-order-periode bestellen, krijgen er ook nog eens een gratis Gear VR bij.

[readmore article="183926"]

Nu zijn ook de prijzen uitgelekt. Tweakers laat weten dat de Samsung Galaxy S7 Flat € 699,99 zal gaan kosten en de S7 Edge zal voor € 799,99 over de toonbank gaan. Ook onze bron heeft deze prijzen bevestigd voor de Nederlandse markt. Dat wil dus zeggen dat het model met de Exynos-chipset voor deze bedragen verkocht zal gaan worden.

Het verschillen tussen de reguliere versie en Edge is kleiner geworden ten opzichte van vorig jaar. Toen moest er € 150 meer betaald worden, het 2016-model is 'maar' € 100 duurder.

Wat we weten over de Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 is uitgerust met een Octacore-processor en voorzien van een 5,1 inch-scherm. De Edge heeft een wat groter scherm met 5,5 inch en een grotere accu van 3600 mAh ten opzichte van de 3000 mAh voor de S7 Flat. Aan de achterzijde vinden we op beide devices een 12 megapixel-camera en zien we een frontcam van 5 megapixel. De modellen die in Nederland verkocht worden hebben 32GB opslag en zijn uitbreidbaar met een microSDkaart. Ook is Samsung weer teruggekomen op waterdichtheid: beide varianten zijn stof- en waterdicht.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk