Prijzen OPPO Find X3 Pro, Lite en Neo gelekt: dit weten we al

Prijzen OPPO Find X3 Pro, Lite en Neo gelekt: dit weten we al

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De prijzen van de OPPO Find X3-reeks zijn gelekt. De Find X3 Pro, de voordeligere Neo en midrange Lite zijn te koop van 400 tot 1200 euro. De toestellen zouden in maart op de markt komen.

OPPO Find X3 Pro

OPPO komt in maart met de Find X3-reeks, dat zegt de geruchtenverspreider Sudhanshu Ambhore tegen 91Mobiles. De reeks bestaat uit de OPPO Find X3 Pro, Find X3 Neo en Find X3 Lite. Verder krijgen we ook al een beeld van de verwachten prijzen in euro voor elk van de aankomende toestellen.

OPPO wil zijn vlaggenschip, de Pro-versie, op de markt zetten voor 1000 à 1200 euro. De telefoon zal vervolgens verschijnen met 12 GB RAM en 256 GB opslag en hij is in vier kleuren verkrijgbaar: zwart, wit, blauw en oranje. Verder leren we dat het apparaat volgens geruchten komt me een 6,67 inch scherm en hij gebruikt zoals verwacht Snapdragon 888 als chipset. Daarnaast is er een cameraopstelling die bestaat uit vier camerasensors: twee 50 MP camera's, een 13 MP camera en een 3 MP sensor. Het toptoestel krijgt ook een 4500 mAh accu.

Prijzen OPPO Find X3 Pro, Lite en Neo gelekt: dit weten we al

De OPPo Find X2 Pro

Neo en Lite-variant

Ambhore deelt ook informatie over de Neo-variant die iets goedkoper zal zijn dan de Samsung Galaxy S21. De telefoon zal tussen de 700 en de 800 euro kosten. Je kan hem kopen in de kleuren zwart en zilver en hij komt eveneens met 12 GB RAM en 256 GB opslag. De Lite is daarnaast een telefoon uit het hoge middensegment en hij komt voor 400 à 500 euro op de markt. Hij is verkrijgbaar in de kleuren bauw en zwart, en komt met 8 GB aan werkgeheugen en 128 GB opslag.

Gerelateerde artikelen

Naast de telefoons uit de Find X-reeks krijgen we ook al meer te zien over tweevoordeligere midrange telefoons van OPPO: de A54 5Gen A94 5G. Die eerste zal 200 tot 300 euro kosten en die tweede heb je voor 300 tot 400 euro. Beide telefoons komen ook met een chipset die 5G-internet ondersteunt.

Prijzen OPPO Find X3 Pro, Lite en Neo gelekt: dit weten we al

De OPPO Find X2 Neo

Beschikbaarheid

Naar verwachting gaan we volgende maand meer over de Find X-reeks leren en de datum van 13 maar circuleert al mogelijke lanceringsdatum. De toestellen zouden dan vanaf april te koop zijn. Recent schreven we al over de bijzondere cameraopstelling van de Find X3 Pro die als microscoop werkt.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over OPPO? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk