Gerucht: Samsung Galaxy Note 9 kost evenveel als Galaxy Note 8

Gerucht: Samsung Galaxy Note 9 kost evenveel als Galaxy Note 8

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Prijs Samsung Galaxy Note 9

De lancering van de Samsung Galaxy Note 9 is erg dichtbij. Op 9 augustus zal er in New York weer een Unpacked-event gehouden worden waar we alles te weten zullen komen over de Samsung Galaxy Note 9. Het uiterlijk, de specificaties maar ook de adviesprijs zullen op dit evenement onthuld worden en de prijs is natuurlijk altijd een erg belangrijke factor.

Volgens de laatste berichten gaat Samsung met de Note 9 niet mee in de stijgende prijzen voor dit vlaggenschip. Een website in Polen claimt nu naar aanleiding een tip van een Samsung-medewerker te weten wat de prijs in Polen voor dit vlaggenschip zal zijn. Deze zou voor de variant met 6GB RAM en 128GB opslag omgerekend 995 euro zijn. De Samsung Galaxy Note 8 kreeg bij lancering een adviesprijs van 999 euro.

Dat zou dus betekenen dat de prijzen gelijk blijven en dat is opmerkelijk. De Note 9 krijgt volgens geruchten onder andere een S Pen met Bluetooth-mogelijkheden en een accu van 4.000mAh. Al deze opties kosten geld en zou de adviesprijs met gemak de 1000 euro-grens kunnen doorbreken. Toch lijken deze berichten het tegendeel te bewijzen.

De Poolse website is via een retailer erachter gekomen dat de Note 9 in de kleuren zwart, blauw en paars op de markt komt. Dit komt overigens maar deels overeen met dit bericht waarin men spreekt over vijf kleuren.

Al deze berichten zijn niet bevestigd door Samsung wat dus betekent dat we moeten wachten tot en met 9 augustus om erachter te komen hoeveel euro's er van de spaarrekening afgehaald moeten worden.

Via: Sammobile

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk