Nothing Phone (1): prijs en lanceringsdatum gelekt

Nothing Phone (1): prijs en lanceringsdatum gelekt

Volgens een rapport, dat is vrijgegeven door een 'tech-lekker', kunnen we de Nothing Phone (1) op 21 juli verwachten. In dit rapport staat ook meer over de prijs van het aankomende nieuwe toestel. Dit kunnen we verwachten.

Nothing Phone (1)

Er komt een nieuwe telefoon van een relatief nieuw merk. Op 23 maart kondigde Carl Pei, een van de oprichters van OnePlus, namelijk aan een nieuwe smartphone op de markt te willen brengen. Met zijn nieuwe techbedrijf 'Nothing', die we onder andere kennen van de Nothing Ear (1), wil Carl Pei onder andere de ''slapende smartphonemarkt'' weer wakker maken. Ook wil hij de innovatie vergroten én een goed werkend ecosysteem bouwen.

Naast een nieuwe smartphone komt Nothing ook met een eigen softwareschil. Deze is gebaseerd op een kale Android-schil. Deze 'Nothing Launcher' is nu al te downloaden en beschikbaar voor alle smartphones met Android 11 en hoger. Als laatst weten we dat Nothing zich sterk wil focussen op geluidskwaliteit én software-ondersteuning.

Prijs en beschikbaarheid

Volgens een rapport van AllRound-PC wordt de Nothing Phone (1) op 21 juli gelanceerd. Het rapport is afkomstig van de leaker Max Jambor. In het verleden heeft hij informatie over apparaten van OnePlus gelekt, informatie welke later ook daadwerkelijk leek te kloppen.

Naast de lanceringsdatum stelt het rapport ook dat de Nothing Phone (1) een prijskaartje mee zal krijgen van om en nabij de 500 euro. Het toestel zal dus een midranger worden. De verwachting is dat het toestel de nieuwe Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 processor zal meekrijgen. Een octa-core processor met een 2.4 GHz hoofdkern, drie 2,36 Ghz kernen en vier (zuinige) 1,8 Ghz kernen. Meer informatie over het toestel is nog niet bekend. We verwachten, door de snelle aankomende release, binnenkort wel meer te weten te komen over het toestel. Zodra we meer weten, lees je hier uiteraard meer over op Androidworld. Verder kun je in de video hieronder de livestream zien waarin Carl Pei nog meer vertelt over Nothing.

Kijk jij uit naar de Nothing Phone (1)? En zo ja, waarom precies? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

Lees meer over:
Nothing Nothing Phone (1)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer