'Pre-orders Samsung Galaxy Note 8 krijgen gratis DeX Station'

'Pre-orders Samsung Galaxy Note 8 krijgen gratis DeX Station'

Samsung Galaxy Note 8

Als je de Samsung Galaxy Note 8 zal pre-orderen krijg je hierbij een gratis Samsung Dex Station. Dit heeft Evan Blass getwitterd. Blass is een bekende naam op het gebied van tech en heeft een zeer betrouwbare reputatie. Met het DeX Station kan je een smartphone als desktop inzetten. Dit gaat door de telefoon in het DeX Station te plaatsen. Aan deze dock zitten aansluitingen voor een extern beeldscherm en muis, zodat je een complete desktop-ervaring krijgt.

Mocht er verbinding zijn, dan zal je op het externe beeldscherm applicaties kunnen draaien zoals Word of Excel, of gewoon kunnen browsen. In het DeX Station zit ook koeling ingebouwd om de smartphone koel te houden tijdens al zijn zware werkzaamheden. De Galaxy S8 en S8+ waren de eerste smartphones van Samsung die ondersteuning voor DeX kregen. De DeX Station heeft een waarde van 149 euro.

Tevens laat Evan Blass weten dat de start van de verkoop van de Note 8 op 15 september zal plaats vinden, al is niet duidelijk of dit voor Amerika of Europa geldt. De datum van 15 september werd al wel in eerdere geruchten genoemd.

In de Verenigde Staten krijgen mensen die de Note 8 pre-orderen een andere gift: zij kunnen kiezen uit een sd-kaart van 256 GB met een draadloze oplader, of een 360 graden camera van Samsung. Eerder was er al het gerucht dat er bij de Note 8 gratis een hoesje zou worden meegeleverd, maar ook deze actie zou alleen gaan gelden in de Verenigde Staten.

Waarom Samsung zulke verschillende zaken bij de pre-orders meegeeft is niet duidelijk: wellicht is de vraag in Europa toch anders dan in Amerika. Voor de mensen die van plan zijn om de Note 8 te pre-orderen: deze zal waarschijnlijk vanaf 1 september van start gaan.

Bron: Twitter

Samsung Galaxy Note 8
3300 mAh
6.3 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 8895

Meer info

Samsung Galaxy Note 8
3300 mAh
6.3 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 8895

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties