‘Pocophone F1 komt met Snapdragon 845 voor omgerekend 313 euro’

‘Pocophone F1 komt met Snapdragon 845 voor omgerekend 313 euro’

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Meer details

De Pocophone F1 is de eerste smartphone van het nieuwe dochtermerk van Xiaomi dat onder meer de strijd moet aangaan met OnePlus. Ondertussen is er al meer bekend over het toestel, want de specificaties van het toestel werden door het merk zelf op Twitter bekend gemaakt. De telefoon zal werken met een Qualcomm Snapdragon 845, en verder krijgt hij 6GB aan RAM en 64GB opslag.

Ondertussen is er nog meer bekend geraakt over de telefoon. Volgens een nieuw gerucht zal er naast de 64GB Poco-telefoon ook een 128GB-model zijn dat eveneens 6GB aan RAM krijgt. De telefoons verschijnen is het rood, grijs, blauw en een gradient-kleur. Er werden prijzen gelekt die gelden voor India in rupee. Het 64GB-model zou omgerekend 313 euro kosten en de 128GB-variant zal voor ongeveer 363 euro over de toonbank gaan.

Pocophone F1

Verder is er ook meer info bekend geraakt over het uiterlijk van het toestel. De F1 zou een AMOLED-scherm hebben met een resolutie van 2246 bij 1080 pixels. Foto’s die bekend zijn tonen ook dat de telefoon een notch heeft en onderaan een vrij grote kin. De achterkant van het scherm is gemaakt van polycarbonaat. Verder wil Poco de temperatuur van zijn telefoon beter onder controle houden aan de hand van waterkoeling. De vraag is wel of de koeling even geavanceerd zal zijn als die van de Samsung Galaxy Note 9.

Beschikbaarheid

De Poco F1 zal op 22 augustus gelanceerd worden in India, maar volgens geruchten zou hij ook naar Europa komen. Als gelekte informatie klopt, zal het 64GB-model omgerekend 313 euro kosten en voor de 128GB-variant betaal je dan weer 363 euro.

Pocophone F1

Via: Gizmochina

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk