Maak je eigen Pocophone F1, download launcher en wallpapers

Maak je eigen Pocophone F1, download launcher en wallpapers

Download Launcher

Pocophone is het tweede merk van Xiaomi waarmee ze de concurrentie aan willen gaan met merken als OnePlus. De Pocophone F1 is het eerste toestel van dit nieuwe merk. De drie belangrijkste zaken van het toestel zijn: prestaties, camera en prijs. De Pocophone draait op een Qualcomm Snapdragon 845 en kost omgerekend 259 euro (6GB RAM/64GB opslag) of omgerekend 300 euro voor de variant met 8GB RAM en 256GB opslag, maar in Europa liggen de prijzen hoger.

Vlak na de lancering is men er al in geslaagd de launcher en enkele wallpapers van de Pocophone F1 af te halen. De launcher van het toestel heeft een aantal grote verschillen met de launcher van de Xiaomi-toestellen. Zo heeft de Pocophone een app-tray waar de software van de Xiaomi-toestellen dat niet hebben. Ook kun je in de launcher-apps verbergen zodat ze alleen met een code of patroon te zien zijn. Wanneer je het uiterlijk van de launcher wil veranderen dan kun je de iconen aanpassen en daarbij is er ondersteuning voor icon-packs van andere bedrijven.

Wil je naast de launcher ook de rest van je toestel op de Pocophone F1 laten lijken dan kun je ook nog de wallpapers downloaden van het toestel. Het zijn er zeven, ze zijn niet echt onderscheidend maar wellicht leuk voor de 'heb'.

Beschikbaarheid

De launcher is getest op een Xiaomi Mi Note 2 en daar werkte hij zonder problemen op. Laat ons weten wanneer je de launcher hebt geprobeerd op je eigen toestel. Zowel de launcher als de wallpapers zijn te downloaden vanaf dit Pocophone F1-forum. De launcher kun je hier downloaden en de wallpapers staan alle zeven hier.

 Pocophone F1

Pocophone F1
4000 mAh
6.18 inch - 1080 x 2246 px
64/128 GB
Snapdragon 845

Meer info

Pocophone F1
4000 mAh
6.18 inch - 1080 x 2246 px
64/128 GB
Snapdragon 845

Meer info

Lees meer over:
Pocophone

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties