POCO M3 beschikbaar: hier kun je het budgettoestel met grote accu kopen

POCO M3 beschikbaar: hier kun je het budgettoestel met grote accu kopen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Poco M3 is een erg voordelige telefoon met een grote 6000 mAh accu en snelladen. De telefoon is vanaf 13.00 uur voor een vanafprijs van 149 euro beschikbaar. POCO komt daarnaast met een tijdelijke Early Bird-korting van 20 euro voor de telefoon.

POCO M3

POCO M3 is volgens POCO net een beetje anders dan anderen. De telefoon heeft namelijk een uitgesproken look in de kleuren Cool Blue en Power Black. De POCO M3 heeft daarnaast ook een smartphone cover ingebouwd: “POCO M3 has got your back.” De POCO M3 is volgens de smartphonefabrikant anders dan anderen, maar meer dan je verwacht.

Vermoedelijk doelt POCO op de gigantische 6000 mAh accu, die zeker 2,5 jaar mee zou kunnen gaan zonder dat die aan capaciteit verliest. Je kan de telefoon ook als powerbank gebruiken door hem bedraad aan te sluiten op een andere smartphone.

POCO M3 beschikbaar: hier kun je het budgettoestel met grote accu kopen

Vier camera's

De M3 heeft een opvallende cameraopstelling met drie lenzen. De hoofdcamera is een 48 MP exemplaar, gevolgd door een 2 MP macrocamera voor foto’s van dichtbij en een 2 MP dieptecamera voor portretfoto’s met een onscherpe achtergrond. De selfiecamera heeft een 8 MP sensor.

Gerelateerde artikelen

Helder scherm

De POCO M3 heeft een 6,53 inch LCD-scherm met een resolutie van 2340 x 1080 pixels. Dit scherm krijgt een helderheid van 400 nits en het wordt beschermd door Corning Gorilla Glass 3.

De POCO M3 komt verder met een Snapdragon 662-chipset en is beschikbaar in twee geheugenvarianten. Verder is er een 3,5 mm audiojack aan de bovenzijde en een vingerafdrukscanner aan de zijkant. Meer over de nieuwe POCO M3 lees je hier.

De POCO M3 kopen

De POCO M3 is verkrijgbaar in de Mi-webwinkel en speciaal voor de eerste dag krijg je een Early Bird-korting van 20 euro.

  • POCO M3 kopen (4 GB + 64 GB) - Mi.com - 149 euro (met Early Bird-korting 129 euro)
  • POCO M3 kopen (4 GB + 128 GB) - Mi.com - 169 euro (met Early Bird-korting 149 euro)  
POCO M3 beschikbaar: hier kun je het budgettoestel met grote accu kopen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk