Poco lanceert Poco M4 Pro 5G op 9 november, dit kun je verwachten

Poco lanceert Poco M4 Pro 5G op 9 november, dit kun je verwachten

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Poco heeft de opvolger van de M3 Pro aangekondigd, de Poco M4 Pro 5G. Deze telefoon zal op 9 november onthuld worden via een online evenement.

Poco M4 Pro 5G

De Poco M4 Pro 5G zal de laatste telefoon van Poco zijn die dit jaar wordt aangekondigd. De Poco M-serie bestaat uit budgettelefoons met een fris uiterlijk en een aantrekkelijke prijs. Het nieuwste model in deze serie komt vermoedelijk in twee geheugenvarianten op de markt: eentje met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslag en een variant met 6 GB RAM en 128 GB opslag.

Deze details zijn naar boven gekomen dankzij documenten die bij door de Amerikaanse regulator FCC zijn ingediend. Daarop was ook te zien dat MIUI 12.5 en ondersteuning voor twee simkaarten op de Poco M4 Pro 5G te vinden zal zijn. Er zijn ook geruchten die spreken van een 33 watt-oplader in de verpakking. Dat zou een welkome verbetering zijn ten opzichte van de 18 watt-oplaadsnelheid van de M3 Pro.

Poco M4 Pro 5G kopen

Over prijzen en beschikbaarheid is nog niks bekend. Hiervoor zullen we moeten wachten tot volgende maand. De Poco M3 Pro is niet in Nederland en België uitgebracht, maar wel via het grijze kanaal aan te schaffen voor ongeveer 260 euro. We hopen dat deze nieuwe telefoon de Poco-trend voortzet met goede specificatie voor concurrerende prijzen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over over Poco? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram, Facebook, Instagramen Twitter.

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk