Poco heeft nu eigen webshop in Nederland

Poco heeft nu eigen webshop in Nederland

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Poco maakt bekend dat het voortaan een eigen webshop heeft die smartphones verkoopt in Nederland. Voorheen kon je Poco-telefoons kopen via de officiële Xiaomi-winkel, maar met de nieuwe shop wil Poco zijn onafhankelijkheid als merk in de verf zetten.

Poco-webshop

Poco verkoopt vanaf vandaag telefoons en andere producten in Nederland met de eigen webshop po.co/nl. Volgens Poco was het een volgende logische stap op een eigen webshop te starten vanwege de groeiende groep fans en de lokale vraag die steeds groter werd.

Nieuwe Poco-toestellen zullen telkens als eerste op de officiële webshop te koop zijn. Dat geldt ook voor de nieuwe telefoons die het merk op 22 maart voorstelt. Het merk houdt die dag een lanceringsevenement waar het mogelijk de Poco X3 Pro en Poco F3 Pro lanceert. Je zal die dag de lancering ook kunnen volgen op de Poco-website en op sociale mediakanalen.

Poco heeft nu eigen webshop in Nederland

Gelekte renders van de Poco X3 Pro

De rol van Xiaomi

De lancering van Poco's eigen website is ook een strategische zet waarmee het merk zijn onafhankelijkheid wilt benadrukken. Poco-toestellen zullen na deze lancering niet meer verkrijgbaar zijn via mi.com/nl. Poco-klanten kunnen hun bestaande Xiaomi Mi-account nog wel gebruiken voor de Poco-website.

Gerelateerde artikelen

Poco benadrukt dat Xiaomi een incuberende rob speelt. Dit wil zeggen dat Xiaomi Poco alleen nog ondersteunt in essentiële back-endfuncties, zoals productie- en toeleveranciers, aftersales en kwaliteitswaarborging procedures. Ook zal Poco blijven samenwerken met Xiaomi, omdat de Poco-toestellen draaien op de MIUI-schil van Xiaomi.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Poco? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk