Xiaomi Redmi K40 komt met Snapdragon 888, is dit de Poco F3 Pro?

Xiaomi Redmi K40 komt met Snapdragon 888, is dit de Poco F3 Pro?

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Xiaomi heeft bevestigd dat zijn aankomende Redmi K40-reeks met de krachtige Snapdragon 888-processor van Qualcomm verschijnt. Wordt hij de de goedkoopste high-end telefoon van het jaar en wat met Poco?

Xiaomi Redmi K40

Xiaomi brengt meer informatie naar buiten over zijn Redmi K40-reeks. De toestellen zullen verschijnen met de Snapdragon 888. Dat is Qualcomms chipset voor high-end-telefoons die het recent op de markt bracht, en we verwachten de chipset dit jaar te zien in de meest krachtige toestellen. Het is Lu Weibing, de general manager van Redmi die de informatie naar buiten brengt op Chinese sociale media.

Nu denk je misschien: "De Redmi K-reeks ken ik niet" Dat komt omdat de telefoons bij ons de afgelopen jaren zijn verschenen onder een andere naam. De Redmi K20 Pro verscheen twee jaar geleden in de vorm van de uitstskende Xiaomi Mi 9T Pro en de Redmi K30 Pro kwam als de Poco F2 Pro op de markt. Het is dus erg waarschijnlijk dat we de aankomende Redmi K40 Pro-telefoon binnen enkele maanden zien verschijnen als de Poco F3 Pro of de Xiaomi Mi 11T Pro.

Xiaomi Redmi K40 komt met Snapdragon 888, is dit de Poco F3 Pro?

Een teaserafbeelding van Xiaomi

Scherm, accu en prijs

Weibing zegt verder in zijn bericht dat de Redmi 40-reeks een plat scherm heeft, dus een exemplaar zonder afgeronde hoeken. Hij gaat zelfs zo ver door te zeggen dat het voor Xiaomi het duurste vlakke scherm is dat het al heeft gebruikt. Daarnaast zegt de Redmi-topman ietwat raadselachtig dat de de accu van de telefoon een grotere capaciteit heeft dan 4000 mAh.

Gerelateerde artikelen

Tot slot is er nog het prijskaartje. Lu Weibing benadrukt alvast dat de Redmi K40-reeks prijsvechters worden. De telefoons zullen vanaf omgerekend 381 euro te koop zijn in China, maar bij ons zal dat bedrag naar verwachting hoger liggen, al zou het nog steeds de goedkoopste telefoon met Snapdragon 888-processor kunnen worden. De Poco F2 Pro kwam vorig jaar voor 499 euro op de markt.

Volgens Weibing mogen we de Redmi K40-toestellen in februari verwachten. Kijk jij al uit naar de lancering? Wat voor plannen denk jij dat Xiaomi met de toestellen heeft voor onze markt? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Xiaomi Redmi K40 komt met Snapdragon 888, is dit de Poco F3 Pro?

De Poco F2 Pro

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk