PLUS Supermarkt app krijgt speciale proeftuin voor nieuwe functies

PLUS Supermarkt app krijgt speciale proeftuin voor nieuwe functies

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

De app van de supermarktketen PLUS krijgt een proeftuin. Hiermee kun je nieuwe functies uit proberen en feedback erop geven. Op deze manier wil PLUS samen met klanten nieuwe functionaliteiten ontwikkelen en verbeteren.

Proeftuin

PLUS heeft een speciale 'uitprobeer-plek' in zijn app ingebouwd. In het menu De Proeftuin van PLUS kun je de nieuwe ideeën van de supermarktketen testen en uitproberen. Je kunt vervolgens jouw mening geven. Aan de hand van jouw feedback wil de supermarkt de nieuwe ideeën (nog) beter maken en zo nodig aanpassen en/of verfijnen.

Op dit moment is er één nieuwe functie beschikbaar die je kunt testen genaamd Favoriete recepten. Je kon al eerder recepten bekijken in de app, maar vanaf nu is het ook mogelijk om deze op te slaan. Je vindt ze vervolgens terug onder het menu Mijn favoriete recepten. Hierdoor kun je dus jouw favoriete Kikkererwten-curry met zoete aardappel-recept bewaren. Bovendien kun steeds met één klik alle ingrediënten van dat recept aan je boodschappenmandje toevoegen. In de toekomst moeten er meerdere proefjes worden toegevoegd.

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik de Proeftuin?

Je vindt de Proeftuin door middel van onderstaande stappen:

  1. Open de PLUS supermarkt-app
  2. Druk naar de drie horizontale puntjes (rechts onderin)
  3. Bij 'overig' vind je hier De Proeftuin van PLUS
  4. Je bent er! Je kunt hier nu aangeven welke proefjes je wil gebruiken 

Plus supermarkt-app

In de app van PLUS kun je bovendien onder andere recepten bekijken en de producten hiervan direct in je virtuele boodschappenmandje plaatsen. Verder kun je de folders bekijken, (dag)aanbiedingen bekijken, boodschappen bezorgen en de informatie over 'jouw' PLUS-supermarkt vinden. De app kun je via de onderstaande link downloaden in de Google Play Store.

Doe jij je boodschappen bij PLUS? En zo ja, gebruik jij ook de app? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

PLUS supermarkt

PLUS supermarkt

Deze applicatie kan gebruikt worden door bezoekers van de supermarktketen PLUS. Je kunt boodschappenlijstjes maken, prijzen checken, aanbiedingen bekijken en een bes ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk